in ,

Figyelem! Büdösszájú Tordai Bencéék alapjövedelme több ezer milliárdba kerülne, amit a családoktól vennének el!

Vonzó ajánlat

Valóban vonzó ajánlat a kommunizmus minden sci-fi ötlete. Csak sajnos annak megvalósítása mindig hullahegyekbe és mélyszegénységbe torkollik. Régen világszerte imádták a Szovjetunió (ez is egy unió! Meglepő, mi?) fantasztikus világmegváltó ötleteit, de a végén világháború, szibériai munkatábor és 100 millió halott lett a vége. De előtte még Hitlerrel frankón felosztották, ki mit foglal el Európában (Molotov–Ribbentrop-paktum).

A Molotov-Ribbentrop paktumról néhány szó:
A német–szovjet megnemtámadási szerződés Moszkvában 1939. augusztus 23-án Vjacseszlav Molotov szovjet és Joachim von Ribbentrop német külügyminiszterek által aláírt megállapodás. A szerződéshez csatolt titkos záradékban megállapodtak Európa keleti térségeinek érdekszférákra történő felosztásáról.

 

Szóval volt jó sok ötlete a kommunista rendszereknek (nálunk is voltak mindenféle listák. Kulák lista, B-lista, padláslesöprés, kitelepítés, fekete autó, csengőfrász, Andrássy út 60., körömletépés, akasztás, recski munkatábor, stb.), pont ilyen az alapjövedelem is. Tordai Bence és a PM nevű 0%-os párt, amelyik egyben a főpolgármestert is adja, most éppen ezzel szipi-szupi alapjövedelemmel kampányol. Kétségtelen vonzó a tudatlan, történelmi és alapvető gazdasági ismeretek nélküli fiatalok számára ez az alapjövedelem elnevezésű sci-fi, de a vége tudjuk mi lesz: a szipi-szupi ötletből szipi-szopi lesz, a több ezer milliárdot felemésztő ötletből pedig csőd. Elveszik a családi adókedvezményeket, a családokat tönkreteszik, hogy az elvont pénzt odaadják az ingyenélő alapjövedelmet igénylőknek.

Na, ez az előember Tordai Bence hatalmas ötlete. Kőkommunista. Egyébként a kommunistát fejformáról fel lehet ismerni. 

A büdösszájú hülyegyerek, a parlament provokátora egy szimpla neomarxista antidemokrata.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Mondtuk, hogy még nincs vége! Republikánus szenátorok kifogást emelnek a választási eredmény ellen

Pilhál György aggódik a DK-s Varga Zoltán elmeállapotáért