in ,

Feszültség a határnál – Nem jöhetnek be a románok, ezért a magyarok elől eltorlaszolták az utat – Videó

román állampolgárok, az autóikkal eltorlaszolták az utat

Hajnalban kaptuk az üzenetet egy olvasónktól, miszerint az osztrák-magyar határ osztrák oldalán, miután a kormány tegnap délután bejelentette, majd este tízkor ki is hirdette, hogy mától semmilyen külföldi nem léphet az országba, a Magyarországra bejutni nem tudó, de már hazafelé tartó, többségében vélhetően román állampolgárok, az autóikkal eltorlaszolták az utat. Ez pedig nyilván azt jelentette, hogy a magyarok sem tudtak hazajönni, akiknek pedig lehet.

 

 

https://www.facebook.com/100000559094748/videos/3383703654991571/

 

Az osztrák-magyar határ osztrák oldalán, miután a kormány tegnap délután bejelentette, majd este tízkor ki is hirdette, hogy mától semmilyen külföldi nem léphet az országba, a Magyarországra bejutni nem tudó, de már hazafelé tartó, többségében vélhetően román állampolgárok, az autóikkal eltorlaszolták az utat. Ez pedig nyilván azt jelentette, hogy a magyarok sem tudtak hazajönni, akiknek pedig lehet.

Hegyeshalomnál is hatalmas a torlódás

Csaknem húsz kilométeres torlódás alakult ki kedd délben Hegyeshalomnál a közúti határátkelő osztrák oldalán – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Ez azt jelenti, hogy a határátlépési pontnál az áthaladás lassulására kell számítani a Magyarországra belépést megelőzően. A Határinfo oldalon jelenleg 3 órás várakozást jeleznek.

(portfolio.hu és vadhajtasok.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Nekik nem számít a járvány – A tatai ellenzék utcai hirdetésekben uszít a kormány ellen – Fotók

Akik már adakoztak