in ,

Feriné legújabb sivalkodását a Fidesz tette helyre, de jó rendesen!

Ezt hívják úgy, hogy K.O.

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára vasárnap egy online sajtótájékoztató keretében kezdett el sivalkodni, mondván Magyarország jövő évi költségvetési javaslatát ismerve kilátástalannak látja a helyzetet, és szerinte az Európai Unió adhatja a legnagyobb segítséget az országnak.

Nem kellett sokat várni a Fidesz reakciójára, a nagyobbik kormánypárt közelménye úgy fogalmaz:

Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc jobb, ha hallgat, ha válságkezelésről van szó. Amikor ők kormányoztak, a csőd szélére sodorták Magyarországot, és amikor a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, éppen Gyurcsányék fordultak az IMF-hez és az Európai Bizottsághoz hitelért.

A Fidesz szerint ennek meg is volt az ára, megszorítást megszorításra halmoztak, kétszázezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is.

A Fidesz és a KDNP a járvány okozta helyzetet úgy oldja meg, hogy támogatja a vállalkozásokat és segít az embereknek. Ezzel szemben a baloldal a válságot úgy kezelte, hogy újabb terheket tettek az emberek és a vállalkozások vállára – emelték ki a közleményben.

(888.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Hoppá! A Nemzeti Konzultáció kitöltésén az adócsökkentések is múlhatnak!

Vajon Ujhelyi István mikor lép át a DK-ba?