in

Feriné azt sem tudja melyik rendezvényen van – Dobrev eltévedt Kecskeméten: nem tudta, férfi vagy nő a polgármestere a városnak, ahol fórumozott

Bolgár bunkó

 

Kínosat bakizott Dobrev Klára Kecskeméten, a DK miniszterelnök-jelöltje nem tudta, hogy női polgármestere van a hírös városnak. Tévedésére az utcán megtartott fórum résztvevői figyelmeztették.

A DK-s miniszterelnök-jelölt közönsége azonnal reagált a kínos bakira, és kijavították Gyurcsány Ferenc feleségét. Felhívták a figyelmét, hogy a városnak nem férfi, hanem női polgármestere van. A kellemetlen helyzetet Dobrev is próbálta menteni – hiába. Dobrev Klára egyébként fél óra késéssel érkezett meg a kecskemétiekhez. Beszéde így rövidebbre sikerült a tervezettnél, azt azonban elmondta: hogy milyen országot ígér, abban az esetben, ha megválasztják miniszterelnöknek. Az egyik legfontosabbnak a média szabadságát nevezte. Nem sokkal később azonban Dobrev Klára egyik munkatársa megpróbálta akadályozni az M1 stábjának munkáját, a sajtós szerint ugyanis ekkor már magánbeszélgetések hangzottak el. Pedig a helyszín továbbra is az a közterület volt, ahol pár perccel korábban még az utcafórumot tartották – számolt be a Híradó tudósítója.

 

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nocsak! Fluor Tomi pálfordulása: az ellenzék nem érti az emberek nyelvét

A Fidesz 15 európai uniós tagország 16 pártját tömörítő szuverenista szövetség alapító tagjává vált