in ,

Feri lemondásra szólította fel Kásler Miklóst! Mi meg Ferit szólítjuk fel!

Feri, Te csak ne dirigálj

Feri is kiszabadult a karanténból, és úgy néz ki, hogy az alkohol nagyon sokat pusztított a bukott miniszterelnök elméjében a járvány alatt. 

Feri legújabb agymenése, hogy szerinte Káslernek le kéne mondania, mert alkalmatlan. Érdekes, régen még Feri azt nyilatkozta, hogy Kásler remek szakember, hiszen Ferit is kezelte. Mi változott most hirtelen? Ja igen, a járvány…persze.

Miután kiderült, hogy a járványt a kormány remekül kezelte, sőt, professzionálisan, amihez a magyarok összefogása is kellett, most mégis Kásler menesztését követeli. Nem értjük Ferit, tényleg nem.

Egyébként jó lenne, ha nem Feri adna utasításokat a kormánynak, és jobb lenne, ha nem követelne másoktól semmit. Először Feri adja vissza a zsidóktól lopott villáját az eredeti tulajdonos leszármazottainak, aztán a privatizáció során összeharácsolt lopott vagyonát sem ártana ha szétosztaná, majd végül örülnénk, ha megtalálná a szakdolgozatát. Ha egy köztársasági elnök meg tudott bukni diplomamunka plágium vád miatt, akkor nem ártana, ha Feri is bemutatná végre azt a bizonyos diplomát, mert úgy tűnik, hogy ő nem egy habzóborász szakember, és puszta plágium az ő diplomamunkája. Legvégül kérjen bocsánatot a szemkilövetésért, és vonuljon vissza a politikától.

Ha Feri ezeken túl van, utána esetleg meghallgatjuk, hogy mit akar….

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!


Sajnos visszajöttek a makogók a Hír Tv-be! De minek???

Rengetegen osztják a Facebookon! A baloldal teljesítménye járvány idején – Videó