in ,

Félti a vagyonát – Már tudjuk, miért nem mond le Sneider Tamás

Rengeteg földje van a folyamatosan náci botrányba keveredő Sneider Tamásnak

Rengeteg földje van a folyamatosan náci botrányba keveredő Sneider Tamásnak a vagyonnyilatkozata alapján. Így érthető, miért nem mond le. Ha elvesztené parlamenti helyét és pártvezéri posztját, ezzel a befolyását, nehezen tudná fedezni a vagyon fenntartását.

Van egy 1915 négyzetméteres aldebrői ingatlana, aminek a felerészben tulajdonosa. Ugyanezen a településen egy kéthektáros területe, amiről nem tudjuk meg, hogy mi a funkciója. Szintén Aldebrőn van egy 5240 négyzetméteres beépítetlen terület a tulajdonában. Szintén a Heves megyei településen van egy 6000 négyzetméteres szántója, egy 1636 négyzetméteres szántója, egy 1635 négyzetméteres gyümölcsöse, egy 7000 négyzetméteres telke, amin egy 120 négyzetméteres ház van. Egy 1866 négyzetméteres üres telke és még egy 2000 négyzetméteres üres telke. Elmondhatjuk, hogy Sneider egy igazi földesúr a településen.

Sneider Tamásnak rengeteg földje van
Forrás: MTI/Mohai Balázs

A Jobbik elnökének egy pénzintézettel szemben van 1 550 000 forintos, míg egy magánszeméllyel szemben 3 milliós tartozása. A politikus a Magas Mátra Betéti Társaságban felerészben tulajdonos, de azt nem tudjuk meg, hogy ebből származott-e valamilyen jövedelme. Sneider tartozásai 2017-hez képest egy picit csökkentek.

(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Az M4-es második átadott szakasza lerövidíti a főváros és a keleti határ közti utat – videó

Pilhál jól kiosztotta Bangónét