in , ,

Felhívás! Mivel a Postán is rengeteg a kommunista, mindenki adja le a Nemzeti Konzultációt a helyi Fidesz irodákban!

Tapasztalat!

Számos esetben beszámoltak a Karc FM Paláveres betelefonálói is, és mi is tapasztaltuk itt a szerkesztőségben, hogy milyen ellenséges hangulat fogadja a Postán azokat az embereket, akik fel “merészelik” adni a postán a kitöltött Nemzeti Konzultációkat.

Megtörtént eset következik. Helyszín XVIII. kerületi posta. Idős néni adná fel a Nemzeti Konzultációt. Postás hölgy beszól neki: “Tetszik feladni Orbánkának a levelet?”. A néni csak csendben tűr, a postás hölgy tovább provokál. Nekünk meg elegünk lett, és hatalmas balhét rendeztünk, ott helyben! A többség a mi oldalunkon volt, és elmagyaráztuk, hogy ne gyalázzák az ügyfeleket, ez nem tartozik a Posta munkaköri leírásába. Emelt hangon kiosztottuk az egész XVIII. kerületi postát, majd a paláver végén hivatalos bejelentést tettünk a postai alkalmazott ellen.

Összegzés: tekintettel arra, hogy rengeteg agyhalott dolgozik a Postán, tele van liberálissal, kommunistával, akik még szóban is gyalázzák a jobboldaliakat, mindenkit megkérünk, hogy inkább a helyi FIDESZ irodában adják le a kitöltött Nemzeti Konzultációt!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Brávó főpolgármester, mindenkit átvertél! Drágul négy budapesti kerületben a parkolás! Videó

Ez sem stadion! Vácon már gyártják a világ legjobb lélegeztetőgépét