in ,

FELHÍVÁS CIGÁNY HONFITÁRSAINKHOZ! – A Közös Ország Mozgalom, az ahang.hu és a taktikaiszavazas.hu elkezdte kijátszani a cigánykártyát, liberális médiatámogatással

A módszer ugyanaz

Kedves cigány honfitársaink!

Mint azt korábban megírtuk, a bevándorláspárti ellenzéki továbbra is azon dolgozik, hogy lejárassák a Fideszes képviselőket, hazudjanak egyet róluk nektek, miszerint ők „cigány szavazatokat vásárolnak”, majd szépen el fog látogatni hozzátok és az ellenzék tényleg meg akar majd vásárolni titeket.

Kedves cigány honfitársaim! NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT BECSAPNI A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ELLENZÉK ÁLTAL!

A ahang.hu youtube csatornáin mennek azok a hazug, cigányokat lefizetett videók, amiben azt hazudják, hogy az ő szavazatát nem lehet megvásárolni. Csakhogy éppen ez zajlik! De nem a kormány, hanem az ellenzék részéről!

Ezért legyetek résen és VALÓBAN  NE ADJÁTOK EL A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ELLENZÉKNEK A SZAVAZATAITOKAT!

 

mindenszo.hu

 

 

 

És a hír

Az Aurórában találkoztak egymással az okos szavazásért küzdő csoportok.

 

A kampány hajrájában az aktivisták budapesti bázisán, az Aurórában találkoztak a Közös Ország Mozgalom, a Viszlát Kétharmad, az ahang.hu, a taktikaiszavazas.hu és az ARTivizmus képviselői, hogy az érdeklődőknek megutassák a munkájukat. Ezek a csoportok a kampány finisében azért dolgoznak, hogy minél magasabb legyen a részvételi arány és hogy a szavazóknak megmutassák az egyes körzetekben, hogy hol ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt. Arról beszélgettünk velük, hogy vajon a szavazók hajlandóak lesznek-e átszavazni az esélyes jelöltekre és lesz-e elég információjuk jövő vasárnap.

Kiállás Jurák Kata mellett – Kiáltvány a nemzeti oldal újságíróiért és a liberális média által rágalmazott, terrorizált politikusainkért

Az ellenzéki sajtó szerint nincs bevándorlás probléma – Szerintük minden rendben. Orbánfóbia csúcsra járatva