in ,

Felhívás a nemzeti érzelmű magyarokhoz – Mindenki hozzon még egy embert…

Aktuális a régi, 2002-es választási szlogen…

Sokszor eszünkbe jut a 2002-es választás, és a két forduló közötti, felfokozott hihetetlen hangulat.

Fantasztikus érzés volt új emberekkel találkozni a TF naggyűlésen pl,. vagy odafent a Várban, már a második forduló után a szép arcú honfitársainkat látni. Ez a két forduló közötti lendület azóta is kitart, és azt hisszük ez most már így is marad szerencsére.

Az ellenzék teljesen szétaprózodott állapotban közelít a 2018-as választásokra, de mi továbbra is azt mondjuk, hogy ne becsüljük le az ellenfelet, mert olyan nagyhatalmú és hihetetlen mennyiségű pénzekkel rendelkező emberek fenekednek ellenünk, hogy az nem lebecsülendő.
Eszünkbe jut egy régi szlogen 2002-ből, amit Orbán Viktor mondott a két forduló között:
„Mindenki hozzon, még egy embert…”

A kormány jól áll a közvéleménykutatók szerint, de Kovács László óta tudjuk, hogy „Nem közvéleménykutatásokat kell nyerni, hanem választásokat”. Ebben Kovács elvtársnak tökéletesen igaza volt.
És mivel az ellenzék sok – sok embert az út szélén hagyott, cserben hagyta őket, megtagadta őket (lásd Jobbik), ott maradtak tanácstalanul, és bizonytalanul. Bizony nemcsak a kormánynak van dolga, hogy velük is foglalkozzon a kampányban, hanem nekünk, jobboldali, kormánypárti szavazóknak is. Ha mindenki csak azt a célt tűzi ki magának, hogy beszélget egy ismerősével, akiről tudja, hogy csalódott MSZP-s, vagy Jobbikos, stb, és próbálja meggyőzni, akkor sok eredményt el tudnánk érni a jövő évi választásokon. Beszélgessen vele bátran, és győzze meg őket a mi igazunkról, mert a 2018-as választások most tényleg nem pártpolitikáról szólnak.

Tehát a feladat adott, mindenki tegye a dolgát januártól!

Hajrá Magyarország, Hajrá magyarok!

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

 

Nyílt levél Farkasházy Tivadarnak, akinek akkor jó, ha Orbán Viktornak és Magyaroszágnak is rossz

Sivalkodók Karácsonya