in ,

FELHÍVÁS A BIZONYTALAN SZAVAZÓK SZÁMÁRA! – Az ellenzéki pártok és a szavazóik: erőszakosak – Totális káoszt teremtenek, ha kormányra kerülnek

Nem szabad rájuk szavazni

Aki esetleg nem tudja még kire szavazzon, álljon itt néhány információ, hogy kikből áll az ellenzék.

Nagyon fontolja meg minden bizonytalan szavazó, hogy hova teszi a voksát. Egy biztos: ha az ellenzék hatalomra jut, itt teljes anarchia lesz. Leszámolások, politikai és fizikai leszámolások, terror, migránsáradat és gazdasági csőd!
Mindenki gondolja meg 100x, hova húzza be az ikszet.

Íme az ellenzék és az ő szavazóik! Az Isten óvja ezektől Magyarországot!

AZ INDEX KOMMENTELŐI AKASZTANÁK A BÉKEMENET VEZETŐIT

Élőben közvetítette az Index a Békemenet sajtótájékoztatóját. Még el sem hangzott az első néhány mondat Lomnici Zoltán szájából, már bugyogott is fel a bűzös szenny. Sötét, minősíthetetlen és primitív kommentekkel árasztották el a közvetítést a „demokraták”. Lássuk, milyen az élet a liberális sajtó által párhuzamos valóságok bugyraiba taszított emberek világában.

 

Bayer Zsolt már feljelentést tett, mert halálosan megfenyegették. Megfenyegették azért, mert szervez egy sétát egy közösségnek. Érzékeljük az arányokat, ugye? A demokratikus ellenzék éppen ráérő tagjai az Index online közvetítésre tapadtak, hamar kiderült, nem kevés dolog zavarja őket Békemenetben. Legfőképpen az, hogy van, és az, hogy hatalmas tömeget mozgat meg. De zavarja például a szervezők ruháján levő kokárda is, de azt rég tudjuk, hogy az a haladó balliberális ellenzék esztétikai érzékét kifejezetten bántja. Mert ők időnként bőrbetegségnek élik meg a magyarságukat.

Nem kellett sok idő, pillanatok alatt kivetkőztek magukból a kommentelők, akik rajongva szurkoltak a csekély létszámú pedagógus- vagy diáktüntetésen, most remegnek a dühtől, mert látják, olyan erőt tud felmutatni a nemzeti oldal, amit ők soha. Románokról és lengyelekről beszélnek. Mindenkit gyűlölünk, leginkább magunkat, ezt nevezik internacionalizmusnak.

Persze kihozza a sajtótájékoztató a munkásőr vénát a rutinosabb rókákból, egy Gy. Pál nevű férfi akasztana is, azt írta: „Érdemes lenne fellógatni a Bayer Zsolttal együtt hogy száradjanak ki mint az aszalt szilva.”

Birkáznak, börtönbe küldenék az összes embert, aki csütörtökön kimegy, és hitet tesz a saját értékrendje mellett. Az Index kommentelői a saját tehetetlenségüktől igen frusztráltak, szerencsétlenek fordítva vannak bekötve, a közösség erejét, autonómiáját és tartását nevezik birkaságnak. Mivel semmiféle értékeik nincsenek, csak a gyűlölet, így nehezen is jutnának közösségre bárkival, hiszen többnyire a szomszédaikat is utálják. Ezért marad a fekália felböfögése azon a portálon, amelyik a nihilre szocializálta őket, és napi karaktergyilkolászást folytat, hogy valahogy elérje, hogy ezek a nihilisták összefogjanak azokért, akiket majd ő eléjük tol.

A Békemenetnek és választásoknak hatalmas a tétje, identitásról, nemzetről, közösségről szól az egyik oldalon. A másik oldalon pedig csak az van, ami ezeket egyszer és mindenkorra elpusztítaná.

 

Még egy adalék:

 

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Zoltán Kucserka, az Együtt aktivistája a Békemeneteseket a „darálóba” szeretné küldeni

 

 

És még egy adalék. Magyarországon 250 ezer KATA-s vállalkozó van. Nekik is egy fontos információ!

FELHÍVÁS minden KATA-s vállalkozónak, politikai hovatartozástól függetlenül

mindenszo.hu

 

Oszd meg Te is a cikket!

(videó) Gyurcsány Ferenc komplett hülye

BRÉKING – (videó) Ima­sző­nye­get kí­nál­tak Vo­ná­nak