in , ,

Felháborító! – Öntik a pénzt a migránskártyákra

Brüsszel „önti az uniós állampolgárok pénzét a migránskártyákra”

Brüsszel „önti az uniós állampolgárok pénzét a migránskártyákra”, és ezzel közvetlenül is finanszírozza a migrációt – mondta a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese, a frakció szóvivője szombaton Debrecenben újságíróknak.

 

Halász János közölte: egy nyilvános brüsszeli beszámoló szerint tavaly 58 millió eurót osztottak ki a névtelen bankkártyákra, egy másik programba pedig a hírek szerint Soros György is befizetett 500 millió dollárt. „Ez csak a jéghegy csúcsa, valószínű, hogy a töredékét látjuk annak a pénznek, ami valójában a migránskártyákra érkezik” – fogalmazott.

Emlékeztetett: az elmúlt években Magyarországon keresztül is érkeztek olyan terroristák Európába, akik migránsnak mondták magukat, és terrorcselekményeket követtek el. Ennek a veszélye most is fennáll, a balkáni útvonalon jelenleg is 70 ezer migráns vándorol Európa, illetve Magyarország felé – mondta. Hozzátette: valamennyien Görögország felől érkeznek, ahol az ENSZ és „bizonyos Soros-szervezetek” támogatásával folyó úgynevezett migránskártya-programban megkapják a pénzzel feltöltött bankkártyákat. „Köztük most is lehetnek, és minden bizonnyal vannak is terroristák, a migránskártyákból hozzájuk is kerülhet, ami óriási biztonsági kockázatot jelent” – hangsúlyozta.

Halász János közölte: az ENSZ-hez és az Európai Bizottsághoz intézett kérdéseikre eddig nem kaptak választ, így pontosan azt sem lehet tudni, hogy hányféle migránskártya létezik, és azokra eddig mennyi pénzt utaltak már át. „Továbbra is várjuk a válaszokat az Európai Bizottság elnökétől, hogy az európai adófizetők pénzéből mennyit költenek erre, hányan kapnak ilyen bankkártyát, és hogyan ellenőrzik a kártyán lévő pénz felhasználását” – fogalmazott a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

(demokrata.hu)

 

Nem stadion! – Száztizenöt új autóbusz a magyar utakon

Nem stadion – Hamarosan elkészül a Heim Pál új épületével az Épkar és a Zeron