in ,

Farage rálépett Sorosék tyúkszemére – szivatja a migránssimogató libsiket Brüsszelben

Alig pár nappal azután, hogy Nigel Farage levelet küldött az EP-képviselőknek, Soros György emberei egyből nekiestek a brit képviselőnek.

Farage rálépett Sorosék tyúkszemére

Alig pár nappal azután, hogy Nigel Farage levelet küldött az EP-képviselőknek, Soros György emberei egyből nekiestek a brit képviselőnek.

 

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Nigel Farage a brit függetlenségi párt képviselője kedden az Európai Parlament képviselőinek levelet írt azzal kapcsolatban, hogy ha Oroszország állítólag 100 ezer dollár felhasználásával befolyásolhatta az amerikai választásokat, vajon milyen hatása lehet annak a 18 milliárd dollárnak, amit a magyar származású milliárdos a Nyílt Társadalom Alapítványnak fizetett.

Fotó: AFP

Farage legutóbb kifejtette, hogy vizsgálat indult Nagy-Britanniában annak érdekében, hogy kiderüljön, támogatták-e a Brexit melletti kampányt külföldi vagy orosz pénzből. A UKIP-es politikus szerint az alsóházi nyomozás Ben Bradshaw képviselőnek köszönhetően indult el, aki szoros kapcsolatban áll Soros György Nyílt Társadalom Alapítványával.

A politikus többször hangot adott annak, mekkora veszélye és kockázata van annak, hogy Soros 18 milliárd dollárt adott Open Society-nek, ami masszívan támogatja a nyitott határokat és a nemzetállamok feletti berendezkedést.

Itt az ideje, hogy az Európai Parlament egy különbizottságot hozzon létre, amely az intézményen belüli visszaélésekre keresi a választ, ugyanis a legnagyobb nemzetközi és politikai összefonódásra derülne fény”

– írta a levelében Farage.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy a Soros-szervezet egy kiadványában arról számolt be, ki is az a 226 képviselő az Európai Parlamentben, akik „megbízható barátként” tartanak számon.

Az egyik legnagyobb Soros-kitartottnak a román Monica Macoveit tartják, akik még a saját frakciójával is szembemegy azért, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány érdekeinek megfelelően szavazzon.

Fotó: AFP

Macoveit csak a Nyílt Társadalom megkérdőjelezhetetlen szövetségeseként tartják számon.

Többen azon a véleményen vannak, hogy az ilyen politikusok miatt az Európai Parlament nem az európai emberek, hanem Soros György érdekeit nézik és tartják maguk előtt.

A Gödörben gyűlt össze a baloldali söpredék

Stadion helyett – Megújul az Olof Palme Ház