in ,

Ezt öröm volt nézni! Budaházy Edda beolvasott Kunhalmiéknak: a kommunisták mocskos leszármazottai vagytok! – Videó

Nagyon jól tette!

Megzavarta az ellenzéki sajtótájékoztatót Budaházy Edda, aki közölte a megszeppent társasággal: ők bizony a kommunisták leszármazottai, majd elsétált. Nem mintha remélhette volna, hogy a megszólítottak megértik miről is van szó. 

Kunhalmi Ágnes és az ellenzéki összefogás jeles képviselői tiltakoztak tegnap a Mi Hazánk Mozgalom fáklyás felvonulása miatt, amit Horthy Miklós budapesti bevonulásának 100. évfordulója alkalmából szerveztek. A sajtótájékoztatón Kunhalmi egyebek mellett azt is szóvá tette, hogy “azok, akik azt mondják az önkormányzati választások után, hogy Budapest vörös rongyokba öltözött”, semmibe veszik a nép akaratát. Az összefüggésre azonban nem világított rá a szocialisták üdvöskéje, akiről azért lehet tudni, hogy nem a szavak embere, és valószínűleg az MTVA székház ajtajáról való lepattanással égette bele magát a magyarok emlékezetébe végérvényesen, mintsem beszédei által. Az ellenzéki statiszták Kunhalmi mögött egyébként “nácik haza”, “Horthy háborús bűnös” feliratú táblát szorongattak és őszintén meglepődtek, amikor a mikrofonhoz odalépett Budaházy Edda, a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom vezetője, Budaházy György testvére és nemes egyszerűséggel közölte velük, hogy:

Horthy a kommunizmus ellen harcolt, aminek több mint 100 millió áldozata volt! És ti azoknak a mocskos leszármazottjai vagytok!

A láthatóan megszeppent Horthy-ellenes tömörülés ezek után tovább folytatta önmaguk sajnáltatását, arról azonban hallgattak, hogy pontosan ők voltak azok, akik azt a jászberényi jobbikos jelöltet támogatták, aki korábban Hitlert valamint Szálasi idézeteket posztolt közösségi oldalán. A HírTV-nek Gréczy Zsolt azt mondta, hogy ez azért is elfogadható, mert ők bizony bárkivel összefognak a Fidesz leváltása érdekében.

(pestisracok.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Elkészült a Dél-Dunántúl új kulturális központja, a Csiky Gergely Színház

Bréking! Elkészült a DK új logoja!!!