in ,

Ezt nem kéne hagyni! – Soros be akar avatkozni a magyar választásba

SOROS BE AKAR AVATKOZNI A MAGYAR VÁLASZTÁSBA

 Fidesz készen áll az április 8-ára kitűzött országgyűlési választásra, amelybe azonban Soros György be akar avatkozni – mondta Gulyás Gergely, a választás kiírására reagáló sajtótájékoztatón. Azt is hangsúlyozta, a kormánynak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy Magyarország magyar ország maradhasson.

A Fidesz-frakcióvezetője elmondta, a párt maximálisan tiszteletben tartja, hogy Áder János április 8-ára tűzte ki a választások időpontját, és ennek megfelelően készül a választásokra.

„KÖZELEDVE A VÁLASZTÁSOKHOZ AZ ELLENZÉKNEK A SOKSZOR KIFEJEZETTEN BÉNÁNAK TŰNŐ MAGATARTÁSA CSAK ERŐSÍTI AZT A NYOMÁST, AMELYET SOROS GYÖRGY ÉS SZÖVETSÉGESEI RÉSZÉRŐL TAPASZTALHATUNK MAGYARORSZÁG IRÁNYÁBA.”

Gulyás Gergely hozzátette, szemben más ellenzéki pártokkal, akik nyíltan beszéltek a választások április 8-ai időpontjáról, mi a köztársasági elnök jogköreit tiszteletben tartva, nem beszéltünk róla. A kormánypárti politikus megjegyezte, Áder János a lehető legkorábbi, a törvény szerint első időpontra írta ki a választásokat, ezzel az elmúlt négy országgyűlési választások hagyományait követte.

Gulyás Gergely aláhúzta, a Fidesz a választásokra készen áll. A 106 egyéni jelöltünk kész arra, hogy az egyéni választókerületekben a versenyben részt vegyen – tette hozzá, megjegyezve, január 16-án lesz a választmánynak a formális döntése arról, hogy kik indulnak egyéni jelöltként, de ezzel kapcsolatban nagy titkok nincsenek. Kitért arra is, hogy közeledve a választásokhoz az ellenzéknek a sokszor kifejezetten bénának tűnő magatartása csak erősíti azt a nyomást, amelyet Soros György és szövetségesei részéről tapasztalhatunk Magyarország irányába.

A kormánypárti politikus Soros György és szövetségesei részéről Magyarország irányába tapasztalható nyomásgyakorlás közé sorolta Judith Sargentini budapesti látogatását.

Fotó: fidesz.hu

A frakcióvezető szerint a Soros szövetségeseként számon tartott képviselő az EP olyan íratlan szabályait is áthágja, minthogy az adott nemzeti választást megelőző fél évben az Európai Paralament általában nem foglalkozik az érintett tagállammal.

Természetesen ezekre a vitákra készen állunk, de példátlannak tartjuk a nyomásgyakorlás módját és a nyílt beavatkozást a magyar belpolitikai ügyekbe” – mondta Gulyás Gergely.

Ugyancsak a Soros-féle nyomásgyakorlás folytatásaként értékelte az amerikai szenátus külügyi bizottsága demokrata tagjainak Magyarországgal is foglalkozó jelentését. A beszámolót kiadó Ben Cardin szenátorról megjegyezte: az amerikai Helsinki Bizottság társelnöki posztját hosszú ideig betöltő politikusról mindent elmond, hogy egy 2013-as meghallgatáson többször összekeverte Magyarországot Ausztriával.

Arról sincs fogalma a szenátornak, hogy Magyarországon mi történik, ám vannak, akik megmondják neki, mit kell leírni az országról – fűzte hozzá.

Gulyás Gergely elmondta, Soros György nem demokrata, nem tiszteli az államok önállóságát. A bevándorlás támogatásával elvitatja azt a jogunkat, hogy mi határozzuk meg, hogy kivel akarunk együtt élni és be akar avatkozni a magyar választásokba – tette hozzá.

A magyar kormánynak mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy Magyarország magyar maradhasson és mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy az ország szuverenitása a lehető legnagyobb mértékben védett legyen. Arra kérjük a kormányt, hogy az ehhez szükséges lépéseket tegye meg – hangsúlyozta Gulyás Gergely.

(fidesz.hu)

 

(forrás:www.fidesz.hu)

Kész, vége: Heller Ágnes beismerte, hogy jobbikos

Hatalmas botrány – Halálos fenyegetést kaptak a magyarok