in , ,

Ezt az írást a bolgár nő nem teszi ki az ablakba – A Kláraferi duó kétszer mondja, kétszer mondja

Dobrev és Gyurcsány is megismételték egymás sületlenségét saját felületükön, íme:

 

,,Orbán Viktor nem turista volt Brüsszelben. Magyarországot képviselte az Európai Tanácsban. Amikor úgy döntött, hogy más kérésére elhagyja a termet, akkor a tárgyalóasztalnál nem Orbán Viktor, hanem Magyarorszag széke maradt üres. A kormányfő lemondott az egy nappal korábban általa sorskérdésnek nevezett ügy képviseletéről, önként adta fel Magyarország pozícióját. Magyarország saját miniszterelnöke miatt szorult a folyosóra. A rendszerváltás óta nem alázta meg senki ennyire az országot. Most saját miniszterelnöke. Orbán Viktor.

A táncoskomikus-primadonna páros egyet jól lát. Orbán nem turista volt Brüsszelben, hanem magyar hazafiként tette tiszteletét. Turistaként országunkban Feriklári és Kláriferi kettőse viselkedik időtlen idők óta. Orbán semmilyen ügy képviseletéről nem mondott le, csupán felülemelkedve az uniós görcsölőkön magukra hagyta őket, hogy viselhessék saját hibás döntésük mindenkori következményeit.

,,A történelem azon események összessége, amik elkerülhetők lettek volna.”
– mondta Konrad Adenauer. Véleményem szerint az elmúlt jó pár év uniós döntései ebbe a kategóriába sorolhatóak, tisztelet a néhány kivételnek, ha vannak olyanok egyáltalán.
Visszakanyarodva Gyurcsányékhoz, milyen megalázásról beszél ez a két ember?
Saját hozzáállásuk alapján kezet kellene, hogy csókoljanak Orbánnak, amiért nem vétózott.
Nem ezt akarták Klára és Ferenc?

A rendszerváltozás óta, hogy ki alázta meg jobban az országunkat, azzal vitatkoznék a két ,,kéz kezet mos” demagóggal.

Szerintem a 2006-os, a Szabadság téri eseményeknél, a Deák téri és azt követő embervadászatoknál /ott voltam, tapasztaltam/, valamint a Rádió udvarán történteknél jobban nem lehetett megalázni ezt az nemzetet.

A miniszterelnököt emlékeim szerint úgy hívták az idő tájt, hogy GYURCSÁNY FERENC. Én is kétszer mondom, tehát: GYURCSÁNY FERENC, de mivel három a magyar igazság, álljon itt harmadszor is emlékeztetőül: GYURCSÁNY FERENC.
,,Kell még mondanom valamit Feriklára?

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Szikora Róbert kiállt Orbán Viktor mellett: amióta Orbán Viktor van, jó irányba megy a hon szekere

Macron nekiment Orbánnak – Reagált Orbán sajtófőnöke: hosszú este volt, nyilván rosszul emlékszik a francia elnök