in ,

Ezért sírnak a libernyákok ennyire: mindenki a Gyurcsány-filmet nézte a Tv2-n! Itt vannak a számok! Döbbenetes

15,4 százalékos nézettségi arányt hozott a TV2-nek a Megafilm Kft. Elk*rtuk című filmje március 14-én

15,4 százalékos nézettségi arányt hozott a TV2-nek a Megafilm Kft. Elk*rtuk című filmje március 14-én, megelőzve ezzel az összes konkurenciát.

Hiába minden ellenkampány, negatív kritika, szándékos lehúzás, nézettségében mindenkit megelőzött az Elk*rtuk című film a TV2-n, március 14-én.

A televíziós közönségméréssel foglalkozó Nielsen adatai szerint a nemzeti ünnepünket megelőző nap délutánján a 18–50 éves korosztályban este kilenc és tizenegy óra között Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya producerek thrillere, az Elk*rtuk messze megelőzte a konkurens csatornák kínálatát. Még a nagyon csábító című Bridget Jones babát vár című remekmű sem tudta megelőzni.

Sok helyen próbálták elhallgatni a filmet, több mozi egyáltalán nem vetítette vagy csak a legrosszabb időpontokban, de hiába minden gáncsoskodás, az emberek kíváncsiak voltak a 2006-os eseményeket feldolgozó filmre.

Lehet, hogy pont azért, mert érdekelte őket, mi az amit a baloldali propaganda ennyire el akar némíttatni.

media.blogstar.hu

 

 

Add tovább!

Nem volt még Rendszerváltoztatás az igazságszolgáltatásban – A Budaházy per margójára – Nem véletlen a liberális bíróság időzítése, és ítélete – Cél: a nemzeti oldal megosztása!

Csúnyán lábon lőtte magát a Nyugat az orosz szankciókkal