in ,

Ezért nyert a Fidesz – egy liberális olvasónk levele

Érdekes levél érkezett nemrég szerkesztőségünkbe egy homoszexualitását nyíltan vállaló, liberális olvasónktól

Érdekes levél érkezett nemrég szerkesztőségünkbe egy homoszexualitását nyíltan vállaló, liberális olvasónktól, akinek titkolnia kell, hogy a Fideszre szavazott. Ha valaki eddig nem értette, miért aratott elsöprő győzelmet az Orbán Viktor vezette Fidesz-KDNP, az most jól figyeljen! Megtudhatja ugyanis, hogy milyen megtévesztő és kártékony az a liberális véleménybuborék, melyben a neve elhallgatását kérő olvasónk is élni kényszerül. Az alábbiakban az említett levelet közöljük.

 

Kedves Figyelő szerkesztősége!

Azért írok az Európában oly ritka szabad média egyik tagjához, hogy levelemet nyilvánosságra hozzák.

Ugyanis saját nevemet és arcomat nem vállalhatom, mert az rossz hatással lenne családomra és magamra nézve is.

Én egy liberális család, nyíltan vállalt homoszexuális gyermeke vagyok, akinek teljesen természetes, hogy a szüleivel, testvéreivel és barátjával megy ki a meleg felvonulásra, hogy ateisták vagyunk, vagy hogy támogatjuk az emberi jogokat.

Egy szó, mint száz, mi egy liberális buborékban élünk, ahol ha kiderülne, hogy az édesapám, az édesanyám, a bátyám és én a Fideszre szavaztunk, akkor családunk barátai elfordulnának és az egzisztenciánk is veszélybe kerülne. 

Mégis azt akarom, hogy az emberek tudják, nem mi vagyunk őrültek, hanem Orbán Viktor a legjobb választás.
A kormány nem tönkre tette az egészségügyet, ahogy azt a 444, az index vagy a 24.hu hazudja, hanem megmentette.

Édesanyámat 2015-ben Guillain-Barré szindrómával diagnosztizálták és a szakszerű orvosi ellátásnak hála egy év alatt teljesen felépült. Ha nincs a Fidesz, ki tudja mi történt volna.

Abban az oktatási rendszerben, amit Orbán Viktor állítólag tönkretett, a kisöcsém egy állami iskola tanulójaként, nyolcadikosan középfokú angol nyelvvizsgát tett idén januárban. 

Én pedig állami ösztöndíjjal nőgyógyásznak tanulok Európa egyik legjobb egyetemén, a Semmelweis Egyetemen.

Orbán Viktornak hála ma a magyar gazdaság fejlődik, és az új adórendszernek és a rezsicsökkentésnek köszönhetően havonta 41 ezer forinttal több marad a családomnál.

Ami viszont ennél is fontosabb, Orbán Viktor egyszerre megvédett minket a szélsőjobboldaltól, ami Gyurcsány idején szabadult el, és a bevándorlóktól.

Ezért egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt miért nem látja a meleg közösség és a liberálisok, ha Orbán Viktor nincs, és nem menti meg a magyar jogállamot, akkor ma életünk veszélyben lenne és saját hazánkban kellene rettegve meghunyászkodnunk. 

Remélem ezeket az alapvető tényeket egyre több liberális fogja felismerni, és ha attól félnek, hogy a Fidesz megint 2/3-ot szerzett, azt üzenem nekik, nincs mitől félniük. Orbán Viktor eddig sem élt vissza hatalmával és ezután sem fog.

Üdvözlettel, egy fideszes libsi

Budapest, 2018. április

Borítófotó: Résztvevők az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából rendezett díszünnepségen az Országház előtti Kossuth Lajos téren 2018. március 15-én. (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

(forrás:figyelo.hu)

Így alázza az ellenzéki tüntető a rendőrnőt : „Nézd már azt a fapinát! Három hónapja baszták meg utoljára.” (videó)

Nézem az ellenzéket és kérek egy kávét