in ,

Ezekért tüntettek?? Bemutatkozik a liberális magaskultúra – Második rész: Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat

Ehhez gyomor kell….

Mint azt előző írásunkban bemutattuk, nagyon nehéz a liberálisok által nevezett színházat kultúrának tekinteni, de magyarnak se.

A botrányos első rész után, következzen második epizódunk, egyenesen Esterházy Péter bemutatásával. A közel négy éve elhunyt írónak számos kötete jelent meg, ami miatt lehetne rá tekinteni akár egy nagy magyar íróként. A libsik úgy is tekintenek rá. Ő az origo. Az alap. A kiindulási pont.

Stekovics Gáspár felvétele

Aztán született egy műve, egy hangjáték, amivel az egész addigi munkásságát lenullázta.

Íme:

 

“Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat!

 

A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése után túrónak használhatjuk…

A magyar emlős. Egy magyar nem csinál nyarat. A magyar a sötét, ahová Európa ugrik. Ki tartson magyart? Kezdő magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.

 

Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre! A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.

 

Olcsó magyarnak híg a leve!

 

A magyartartás csak akkor gazdaságos, ha a törzsállományunktól szaporulatot nyerünk, és azt fölneveljük. Az erogén zónákat piros-fehér-zölddel jeleztük…

 

Hogyan öltöztessük a magyarokat? Ami a pelenkázást illeti, legjobb a magyart minden étkezés előtt tisztába tenni. Szoptatás 3 óránként. Levegőt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos… (magyarul: húzzon el innen minden magyar). A rágalmaktól magyarod minősége alig változik, az esetleges vizeletfoltokkal ne törődj, bazmeg.”

 

(Hangjáték – 1991)

 


 

Ennyi. No komment.

Ezt féltik a Madách téren tüntető prolik.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Ezekért tüntettek?? Bemutatkozik a liberális magaskultúra – Első rész: Schilling Árpád és kedves neje – Videó

Szívhez szóló videóval emlékezik a Roxette most elhunyt énekeséről Orbán Viktor