in , ,

Ezek lopnak – Gyurcsányné-számláló, 2020.12.22. – már több mint 24 millió forinttal támogatta Brüsszel Gyurcsányné kampányát

Elképesztő tempóban küldik Brüsszelből a pénzt Gyurcsánynénak

Elképesztő tempóban küldik Brüsszelből a pénzt Gyurcsánynénak, az elmúlt napokban újabb kétmillió érkezett a baloldali politikus Magyarországra irányuló kampányára – vette észre az Origo a Facebook hirdetési összesítőjénél. Az S&D tavaly március óta már több mint 24 millió forintot fektetett a DK elnökének feleségének hirdetéseibe.

Gyurcsányné december 11-hez képest újabb kétmillió forintot, pontosan 2 209 319 forintot kapott Facebook-hirdetésre a baloldali EP-frakciótól.

December 11-én még 22 millió forinton állt a számláló.

Mivel a fenti összegek csupán a facebookos videókampányra vonatkoznak, valójában ennél jóval több pénz jöhetett az S&D-től. Azon kívül, hogy a DK-hoz közel álló Nyugati Fényen felbukkantak reklámok, már a YouTube-on is lehet Gyurcsánynénak a közös védekezés ellen uszító kampányával találkozni.

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem fogod elhinni: Gyurcsány Ferencék a rezsiárak emelését követelik Brüsszelben – El akarják törölni a Rezsicsökkentést!

A Keménymagban is lekapcsolták a díszkivilagítást – Videó