in ,

Ez tök hülye – Feketelistát emleget az állami támogatással készült filmben szereplő Noár + Mindenszo.hu kommentár

Molnár Áron NoÁr volt a vendége a Telex podcastjének

Molnár Áron NoÁr volt a vendége a Telex podcastjének, amiben a radikális baloldali aktivista elmondta, hogy egy színésznek kötelessége az aktivizmus. NoÁr úgy vélekedett, hogy Magyarországon ugyanakkor kevés színész vállalja nyilvánosan a véleményét közügyekről. A baloldali aktivista szerint ez azért van, mert félnek, féltik az egzisztenciájukat, akárcsak az egészségügyi dolgozók vagy a pedagógusok. Azt mondta, a színészek pont olyan kiszolgáltatottak, mert feketelistára kerülnek, és nem fognak tudni filmekben dolgozni.

 

Megjegyzendő, hogy éppen NoÁr volt az egyik főszereplője az állami támogatással készült, Hadik című filmnek. Mindez erősen kétségbe vonja az aktivista szavait a feketelistáról.

– Hadd ne a most regnáló Fidesz-kormányok privilégiuma legyen az, hogy történelmi film készül. Hadd szerepeljek már, hogy ha számomra fontos például a huszártörténet – vélekedett az interjúban NoÁr.

Az interjúban szóba került az is, hogy nemrég a Telex egy másik műsorában a Krúbi nevű rapper keményen beszólt neki, nemes egyszerűséggel cringe-nek nevezve a teljesítményét. Mint ismert, a kormánypártisággal nehezen vádolható rapper azt mondta NoÁr tevékenységéről, hogy több zenésztársát hívták tüntetésekre és civil szervezetek rendezvényeire fellépni, és azért mondták, hogy nem mennek, mert ott volt NoÁr. Molnár Áron elmondta, hogy Krúbi kijelentését magánvéleménynek tartja, amit természetesen elfogad, nem szeretne a zenész állításaival vitatkozni.

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

Mindenszo.hu kommentár: ez a Noár olyan buta, mint  a föld. Nemcsak a rossz oldalon áll (nemzetellenes, idegenszívű), hanem még folyamatosan hazudik is. Minden álláspontja, véleménye egy ócska hazugságon alapul.

 

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Donáth és Gurmai erőszakkal akadályozták a NAV pénzügyőreinek munkavégzését: ezért a bíróságon felelnek

Orbán Viktor: az a tervem, hogy elfoglaljuk Brüsszelt