in ,

Ez most már tényleg nem vicc: Gyurcsány halálba küldené a magyarokat

Gyurcsány Ferenc a mai Facebook-bejegyzésében odáig ment a háborús hangulatkeltésben, hogy feláldozná a magyar nemzetet az ukrajnai konfliktusban.

Gyurcsány Ferenc a mai Facebook-bejegyzésében odáig ment a háborús hangulatkeltésben, hogy feláldozná a magyar nemzetet az ukrajnai konfliktusban. A baloldal vezére Zelenszkij ukrán elnöknek a magyar kormányfőhöz intézett provokatív követelése és Orbán Viktor erre adott elutasító válasza kapcsán úgy fogalmazott a közösségi oldalán:

 

 

Pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok? Orbán ezt a választást hagyja a hazának, neked. Elfordítjuk fejünket ezrek, milliók halálától, meggyalázásától, mert ha nem, ha segítünk, akkor magunkra vonzzuk a sátán bosszúját és mi magunk fogunk halni – állítja. Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés. Az élethez sz…r alakká kell válnunk – mondja. Meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek.

Gyurcsány szerint tehát „pocsék ember, sz…r alak” minden magyar, aki nem hajlandó meghalni Ukrajnáért. A DK-elnök ezzel csúcsra járatta a háború kezdete óta zajló baloldali háborús uszítást, amivel magyar emberek életét veszélyeztetnék.

A Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté – szintén a közösségi oldalán – így reagált Gyurcsány szavaira:

Nem, nem és nem! Nem keveredhetünk bele a háborúba! Gyurcsány úr! Ne kérje, ne tegyen ilyen nyomást a magyarokra! Nem, nem válunk „sz…r alakká” – ahogy mondja –, és nem leszünk gyávák, erkölcstelenek, ha ki akarunk maradni két másik ország konfliktusából. Amit mond, nagy tétű dolog, nagy ár van ráfüggesztve. Sokkal nagyobb, mint egy hétköznapi politikai vitára. Életveszélyes, amiért maga biztosan nem fogja vállalni a felelősséget.

 

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Orbán Viktor válaszolt a komikusnak: Magyarország Magyarország oldalán áll + videó

      Üzenet a magyarokat a halálba küldeni akaró, húgyfoltos gatyájú Gyurcsánynak: járj elől jó példával, Feri!