in ,

Ez most komoly? Na, vajon min aggódnak Fegyőrék járvány idején? A stadionépítésen… Bravó! – Videó

Naponta emelkedik a magyarországi koronavírus-fertőzöttek száma és a kormány megint nem számíthat az ellenzéki pártok konstruktív együttműködésére.

Naponta emelkedik a magyarországi koronavírus-fertőzöttek száma és a kormány megint nem számíthat az ellenzéki pártok konstruktív együttműködésére. Donáth Anna pánikkeltése után ma a momentumosok arról tartottak sajtótájékoztatót, hogy le kell állítani az atlétikai stadion építését – mert most nyilván ez a legfontosabb.

A Momentum azt javasolja, hogy az egészségügyi válsághelyzet miatt állítsák le az összes stadionépítést, amíg nem sikerült teljesen megfékezni a járványt Magyarországon. A 120 milliárdos atlétikai stadion építésének leállítása a legkézenfekvőbb. Nem tudjuk ugyanis, hogy meddig fog tartani a koronavírus-járvány.Fekete-Győr András és Hadházy Ákos sajtótájékoztatója

Gepostet von Momentum Mozgalom am Samstag, 14. März 2020

Oké, hogy a Momentum fiatal párt, de azért lassan fel kellene nőni és nem akkor hergelni álproblémákkal, amikor amúgy mindenki egy világjárvány magyarországi terjedése miatt aggódik. De úgy tűnik, Fegyőréknek kell még ehhez néhány év(tized). Ők még csak nem is a témához kapcsolódó „lélegeztetőgépek és arcmaszkok számán” aggódnak, hanem azon, hogy „le kell állítani a stadionépítést”. És persze a javaslat komolyságát tovább biztosítja, hogy a parlamenti befizető komikus, Hadházy Ákos is az ügy mellé állt.

Gratulálunk! Demagógiából ötös, együttműködésből kettes alá, alá…

(M. Kovács Róbert, 888.hu)

 

Oszd meg másokkal is!

Profilképpel üzent Orbán Viktor

Koronavírus – Nekünk van a világ legszarabb ellenzéke! Ilyen sehol sincs!