in ,

Ez miért nincs még a zártosztályon? Michael Jackson és Trianon között vont párhuzamot Márki-Zay Péter – Videó

A baloldali miniszterelnök-jelölt sajátos módon fejtette ki a békediktátum általa vélt üzenetét.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje Trianon századik évfordulóján profán humorával próbálta szórakoztatni közönségét: megkísérelt párhuzamot vonni a magyarság sorstragédiája és – egyebek mellett – Michael Jackson között. Márki-Zay Péter máskor is „négerezett” már, miközben humorizálni próbált – olvasható a Magyar Nemzeten.

„Megígértem egy beharangozóban, hogy elmondom önöknek, hogy mi köze van Michael Jacksonnak Trianonhoz, úgyhogy nem szeretnék adós maradni ezzel a hasonlattal, annak ellenére, hogy egy ilyen magasztos ünnepen ez egy profán hasonlat, ez egy vicc. Szokták mondani, hogy

Amerikában minden lehetséges, bárkiből bármi lehet. És erre példa Michael Jackson, aki szegény néger kisfiúként született, és gazdag fehér nőként halt meg

– magyarázta Márki-Zay-Péter a békediktátum általa vélt üzenetét Trianon centenáriuma alkalmából tartott megemlékezésen, Hódmezővásárhelyen.

 

 

 

A település polgármestere ezt követően említést tett Horn Gyuláról is, aki szerinte kommunistából lett példamutató demokrata miniszterelnök. Később pedig Gyurcsány Ferencről azt mondta ő „ma a legmegosztóbb személyiség a magyar politikában”, de ha Horn megváltozott, szerinte a DK-elnök is megváltozhat. A baloldal miniszterelnök-jelöltje a beszédét beharangozó Facebook-posztjában azt írta, az eseményen választ ad arra „a határon túli magyarokat szorosan érintő kérdésre is, hogy mi köze van Orbán Viktornak, Gyurcsány Ferencnek, Horn Gyulának és Michael Jacksonnak Trianonhoz”. Hogy pontosan milyen párhuzamot látott Márki-Zay Péter a magyarság sorstragédiája, és az általa felvázolt üzenetek között, arra beszédében nem kaptunk választ.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ) sem kér Makiból! Íme a nyilatkozatuk

      A szlovákiai magyar ifjúság is felháborodott Márki-Zay szavain – A Szlovákiai Magyar Ifjúsági Szövetség szerint míg ők a kettős állampolgárságért harcolnak, addig Márki-Zay levélszavazó zombiknak titulálta őket.