in ,

Ez ma Nagy-Britannia: ötven késszúrással gyilkolta meg keresztény hitre áttért feleségét egy iráni migráns

Az elkövető, Dana Abdullah ráadásul korábban pedofil bűncselekményért ült börtönben

Az elkövető, Dana Abdullah ráadásul korábban pedofil bűncselekményért ült börtönben. A gyilkosságra azért kerülhetett sor, mert a migráns illegálisan visszaszökött az Egyesült Királyságba.

 

 

A helyi sajtó beszámolója szerint a pedofíliáért korábban elítélt Dana Abdullah brutálisan gyilkolta meg feleségét, Avan Najmadeent: október elsején az áldozat lakásán egy konyhakéssel ötvenszer megszúrta nőt. A törzsén és nyakán is érték késszúrások, az egyik a szívét is eltalálta.

A házaspár először 2011-ben érkezett Nagy-Britanniába, és négy gyermekük született. Abdullahoz aztán 2013-ban 15 hónapos börtönbüntetésre ítélték, miután megerőszakolt egy 13 éves kislányt. Büntetése letelte után visszatoloncolták Iránba.

Dana Abdullah. | Forrás: Twitter.

A pedofil migráns azonban visszaszökött az Egyesült Királyságba. A hír hallatán a nő, Najmadeen (aki egyébként minden kapcsolatot megszakított a férfival) több alkalommal is lakhelyet váltott, hogy a migráns biztosan ne találhassa meg. Ez már csak azért is volt indokolt részéről, mert Najmadeen áttért a keresztény hitre, amiért a férfi halálosan megfenyegette őt.

A pár bevándorlási ügyeivel ugyanaz az ügyvéd foglalkozott, Abdullah legutóbb 2018 februárjában nyújtott be menedékkérelmet, amit elutasítottak. Szeptemberre minden fellebbezési lehetőségét kimerítette, ezért pedig bosszút esküdött felesége ellen. Meg is találta őt végül otthonában, ahol aztán brutálisan meggyilkolta őt.

Az anya négy gyermeket hagyott maga után.

Az édesanya nem ment délután az iskolába lányaiért, ekkor kezdtek el a tanárok gyanakodni. Abdullah mindeközben a rendőrségre ment, ahol azonban nemes egyszerűséggel azt mondta, hogy kitoloncolásra jelentkezett, mert elutasították a menedékkérelmét. A rendőrség emberei azonban őrizetbe vették a gyilkosság miatt.

A gyilkos migránst 19 év és 60 nap letöltendő börtönbüntetésre ítélték.

(Forisek Ádám, 888.hu)

Újra magyar érem! – Hosszú Katinka három aranyat nyert

A hét jó híre – Egymásnak esett az ellenzék Budapesten