in ,

Ez kínos! Nézzék a fejét: a szélsőbaloldali Dobreva a guruló dollárokról: “Kérdezzenek az oktatásról” – Videó + Elemzés

Nézzék a fejét, a kínos mosolyt

Megkérjük kedves olvasóinkat, hogy az itt látható videónál tekerjenek 20 másodpercre, nézzék:

 

 

Látják a bolgár Dobreva pofáját? Ilyen az, amikor valódi kérdésekkel szembesül és nem válaszol, hanem terel.

Ilyen egy kommunista feje, amikor zavarban van. Amikor nincs mit felolvasni, amikor nincsenek előre legyártott propaganda-mondatok, amikor fogalma sincs mit válaszoljon.

 

METAKOMMUNIKÁCIÓS ELEMZÉSÜNK:

 

  • Amikor kínos helyzetbe kerülünk, akkor nem csukott szájjal mosolygunk, hanem kicsire van kinyitva a szánk, mosolyra húzódik, de ezt hívják kínos mosolynak, figyeljék meg, íme egy képkocka a pillanatról:

 

  • Miután felocsúdott a bolgár nő, támadásba lendült. A támadást úgy jelzi, hogy felemeli a fejét, hátraszegi azt, elkezd tagoltabban beszélni, “felhúzza” az orrát és replikázik, íme:

 

 

Na, ezek ők.

Ez a perszóna egyetlen dologra jó, hogy szerepel a közéletben: elrettentő példának.

 

mindenszo.hu

 

  

 

 

 

További híreink:
Szijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adniHoppá! Csányi Sándor: próbáljuk elfogadtatni a Nagy-Magyarország jelképet az UEFA-valNyílt levelünk célba ért a miniszterhez! Nagy István: nem szorulunk rá a kukacevésre! (VIDEÓ)Az adatRADAR megbuktatta a DK-s képviselőt – Gyanúsítottként hallgatták ki a taxikártya-botrányba keveredett DK-s képviselőtNem stadion – Hatalmas az érdeklődés a kormány új hitelprogramja irántCsicskul az MSZP: újabb MSZP-s politikusok léptek át a DK-ba

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Most kaptuk: máris megjelent a DK – tv műsora – Tényleg rajtuk röhög mindenki

Na, végre! Takarodnak haza a németek a VB-ről