in ,

Ez hatalmas cumi! Maki-Zaj kimaradt a libernyák összefogásból!

Sivalkodik már?

A rendkívül arrogáns, pofátlan, erőszakos, és agresszív szektás Márki-Zörej, újraválasztott hódmezővásárhelyi polgármester a regnálása alatt  a pusztulás és a gyűlölködés városává tette Hódmezővásárhelyt.  

Rendre azt hiszi magáról ez a senki, hogy valaki. Azt állítja magáról, hogy ő jobboldali, keresztény. Nem az. Álkeresztény és áljobboldali. A választók sajnos becumizták a dumáját, kétszer is. Jó lenne már ha a tisztelt hódmezővásárhelyi közösség észrevenné: át vannak verve, de durván! Mivel van a polgármesterben némi vonó, a helyi cigányok azt hiszik, hogy képviselni fogja az ő érdekeit is. Nem, nem fogja, ezzel is csak kampányol. Egy darabig a csecsemőfejű Kész Zoltánnal próbált országos ismertségre szert tenni, csak aztán a csecseműfejű Zolcsikát 2018. április 6-án a Fidesz úgy elverte, mint a szart. Zolcsika tehát kiesett a pixisből.

Maki gyerek gyakran bejelentkezik az országos politikába, létre is hozott egy hármas Metró logora hasonlító Mindenki Magyarországa Mozgalmat. Sokszor álmában miniszterelnöknek képzeli magát, arról álmodozik, hogy lámpavasos álmait akkor majd meg tudja valósítani, és minden Fideszes ott fog lógni. Nem fog. Maki sosem lesz miniszterelnök, sőt, még csak jelölt sem, ugyanis Maki gyerek ki lett hagyva a naaaagy libernyák összefogásból! Bizonyám!

Ez aztán a hatalmas cumi. Sokat forgolódhat mostanság álmában….

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Timkó Eszter színművésznő a Címlapban, M. Dobos Mariannal!

Deutsch Tamás: ne féljünk megmutatni az igazi színeinket. Büszkeség.