in ,

Ez eldöntheti az önkormányzati választások kimenetelét – Bizonyíték, hogy az ellenzék ellopná az önkormányzatok pénzét – VIDEÓ!

A Momentum elnökségi tagja elszólta magát….

Nagyon durván elszólta magát a Momentum elnöksége tagja!
A leleplezést Bede Zsolt találta meg, máris közöljük a videót, mert úgy gondoljuk, ezt akár eldöntheti a választások kimenetelét is. Ezt mondta Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja:

Egy, az önkormányzati választásokon aratott ellenzéki győzelem esetén a következő években sokkal több erőforrása lesz az ellenzéki pártoknak arra, hogy a NER lebontásán dolgozzanak

 

És itt van a videó róla:

 

Szög a zsákból …“Egy az önkormányzati választásokon aratott ellenzéki győzelem esetén a következő években sokkal több erőforrása lesz az ellenzéki pártoknak arra, hogy a NER lebontásán dolgozzanak.”Orosz Anna / Momentum (ATV A nap híre 2019. 08. 30.)Szóval az önkormányzati pénzekből lopnának ki a pártjaik országos kampányainak finanszírozására .Miből lesz így új játszótér Csepelen?

Gepostet von Bede Zsolt am Montag, 2. September 2019

Mi következik ebből? Csak annyi, hogy az a város, vagy kerület, ahol az ellenzék győz, azt a pénzt onnan ellopják, és pártpolitikára fogják használni!

 

mindenszo.hu

És akkor a “diákok” meghirdették az országos diáksztrájkot

“Befogadó várost” akar Karácsony Gergely – Kit is akar befogadni???