in ,

Ez durva! Autóban pakolják a vélhetően korrupciós pénzeket – Anonymous újabb videóval jelentkezett – Videó

Az álarcos azt állítja, a felvételen látható Patek Gábor társával az óbudai megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel számol el.

 

A minap újra színre lépő Anonymus – akkor azt ígérte, hogy három, ellenzéki vezetésű kerület korrupt ügyeiről számol be – Patek Gáborról jelentetett meg egy anyagot. Az álarcos szerint Patek korábban a kispesti polgármester, „Gajda Péter bizniszeit intézte”, újabban a harmadik kerület simlis ügyeivel foglalkozik. Anonymus videója szerint – amely egy autóban készült felvétel – az üzlettársával számolnak el az óbudai megbízásokból visszafelé irányuló pénzekkel.

 

ÍME A MEGDÖBBENTŐ VIDEÓ:

 

A nem túl jó minőségű felvételen annyi látszik, hogy két férfi feltehetően készpénzt osztogat, az egyik megkérdezi, hogy „négy valami jött, ugye?” Utána valamelyikük azt mondja, „ma átküldött egy hatmilliósat a …, csak vissza kell adnom a pénzt a fontos embernek”. Utána különböző milliós összegek hangzanak még el, s hogy lesz még a következő héten is pénz.

Anonymus azzal zárja a videót, hogy tudja, jön majd a szokásos mellébeszélés és szerecsenmosdatás, de felhívja a figyelmet, hogy ez még csak a történet eleje.

 

(mandiner.hu)

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      A nyúltolvaj Juszt László úgy érzi, hogy ő vele van a baj – Milyen jól látja!

      Muri Enikő is megszólalt: napok óta olvasom, hogy Muri Enikő és az „oh yeah” kifejezés összemosódott