in ,

Ez a legjobb! Máris megfejtette egy blogger a Momentumos Berg Dániel földrengéses bejegyzését!

Vannak, akik nagyon is komolyan veszik a mai, 2020. december 29-i földrengést

Vannak, akik nagyon is komolyan veszik a mai, 2020. december 29-i földrengést, s nem vicceskednek az ilyesmin, hanem hatékony lépéseket tesznek.

Berg Dániel, akiről csak annyit tudunk, hogy fontos valaki a Momentumban Che Atka oldalán, megvizsgálta, hogy a földrengést mi okozta. Biztos forrásból értesült arról, hogy földrengéseket – általában – a földrengések okoznak, ami definitive nem fake news.

Szél Bertalan, momentán független, de már majdnem momentumos képviselőnő feljelentést tett a magyar kormány ellen, mert szerinte elloptak valamit a földrengésből. Bezzeg a horvátok a teljes adagot kapták.

Tarhaházy “Isaura” Ákos, a Parlament lófarokfetisisztája, képviselői igazolvánnyal felfegyverkezve azonnal elindult a földrengés epicentrumába, hogy esetleges korrupciókról elsőként tudósíthasson.

Karácsony “Fészbuk” Gergely sürgősen alkalmazott egy földrengésügyi helyettest, mellé egy földrengésügyi tanácsadót is, akik a jövőben a fővárost megvédik a NER és a hozzá kapcsolódó tektonikai atrocitások ellen. Mindezt megírta egy fészbuk posztban. A Lánchídra ideiglenesen úszóövet raknak fel, a biztonságos működtetés kedvéért.

Fekete-Győr András, a szerény képességű, ámde annál ambicionáltabb pártvezető a fészbukon interaktív közvéleménykutatást szervezett a földrengések betiltásáról.

Szabó “Kabul szépe” Tímea szenvedélyes fészbuk posztban leplezte le a Fidesz álnok trükkjét, mert a karácsony és új év közötti kollektív lakossági emésztést holmi földrengéssel akarta megzavarni.

Gyurcsányné Dobrev Klára, nőimitátor és DéKá reménység, valamint Donáth Anna sürgősségi kéréssel fordultak az EU-hoz, az EP-hez és az ENSZ-hez, hogy azonnal vizsgálják ki a Fidesz, de különösen a miniszterelnök szerepét a földrengést szimuláló incidensben.

Márki-Zay Péter, a szépreményű volt porszipka-ügynök, jelenleg polgármester perszonálunióban közölte, hogy a Zorbán megbukott, de ő feláldozná magát és hajlandó lenne átvenni az ország vezetését.

Gyurcsány, a korábbi szemkilövető, de azóta már megcukisodott Feri 2500 forintból földrengésbiztos vacsorát főzött live a fészbukon, a jútubon és az instán, majd dedikált whiskys üvegeket sorsolt ki fiatal nézői között.

Puzsér Róbert dörgedelmes cikket írt “Mindannyian pöcsök vagytok” címmel a Hírklikken.

Jákobpetyáról jelenleg semmi hírünk. A földrengés előtt többen a krumplis pince körül látták ólálkodni.

Szerző: HeroesNeverDie, heroesneverdie.blog

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Döbbenet – A Magyar Nemzet cikke szerint nem volt csalás az amerikai választáson!

Gurmai Zita is érezte a földrengést!