in ,

Ez a különbség a jobb és a baloldali szavazók között

Mutatjuk

Mindig is nagyra becsültük azokat a baloldali szavazókat, akik veszik a bátorságot, és pl. betelefonálnak a Karc FM Paláver műsorába, és elmondják Bayer Zsoltnak, hogy ő baloldali, de pl. tiszteli Bayer Zsolt munkásságát, majd normálisan elbeszélgetnek. Tudják hány ilyen eset történt a Karc Fm-ben, az emúlt 1 évben? 1! Azaz EGY!  De tisztelet az illetőnek! Biztos van több ilyen is, de őket nem halljuk, nem látjuk, nem olvassuk.

Sajnos a többi balliberális szavazó a következő módon működik:
Betelefonál álnéven a Paláverbe, Fideszesnek hazudja magát, dicséri a rádiót, meg a műsorvezetőt, majd jön a “de” szóval kezdetű mondat: “De nem tetszik, hogy olyan szürke lett az új Magyar Nemzet.” és ehhez hasonló nyalánkságok. Vagy feszültséget szítanak a többi betelefonáló stílusa miatt, másik betelefonálót kritizál, vagy esetleg mondandója legvégén elkezd “Svájci indexálós nyugdíjra és Gyurcsány Ferencre van szüksége Magyarországnak!”, meg hasonló baromságok. Provokátorok.
Mindennapos történésről írtunk. A Paláverben ez mindennapos. Általában álnéven mutatkoznak be, majd azt gondolják, hogy nem fognak lebukni. De, lebuknak, minden egyes alkalommal.

Ezzel szemben a nemzeti oldalon álló betelefonáló felhívja pl. a Klub rádiót, bemutatkozik, elmondja, hogy ő bizony kormánypárti, érvel, felsorolja az érveket, a tényeket, és vitatkozik, majd a műsorvezető maximum lekeveri. De ez egyenes, tisztességes, és őszinte magatartás a jobboldaliak részéről. Mindig is ilyenek voltunk. Semmi sunnyogás.

Hasonlóan működik ugyanez sajnos a média szintjén is. Független, objektív, haladó, progresszív, XXI. századi, hazudja magáról a balliberális média. Pont azt teszik, amit a libsi betelefonálók: sunnyognak, nem vállalják magukat, függetlennek és objektívnak hazudják magukat, amikor nem azok.

Ők ilyenek, és azok is maradnak.

Mi is maradunk ilyenek! És ez így van jól!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Jajj! Félmillió szavazót veszített a Fidesz! Ja, nem.

Két csodás hír: Fizetős lesz a 444, és elhagyja Magyarországot Náray Tamás