in ,

Extrém agyhalál – Nem vicc: Czeglédy Csaba indul a választásokon – Alakul a börtönkoalíció

A szoci politikus, aki bűnszervezetben, különösen jelentős értékre elkövetett költségvetési csalás gyanújával éppen előzetesben ül, elindul a választásokon. Szürrealitás a köbön

Nem vicc: Czeglédy Csaba indul a választásokon

Korábban az MSZP környékéről érkeztek olyan hírek, hogy a párt indítaná a börtönben ülő Czeglédyt. Ezt most mind a szocialista párt, mind a DK cáfolja. A Pesti Srácok azonban kiszúrta, hogy a híresztelések mégsem alaptalanok, hiszen Czeglédy már hirdeti is magát a neten a hozzá köthető portálokon.

nyugat.hu portált megnyitva a fejlécen látható Czeglédy politikai hirdetése, melyben a választók támogatását kéri, hogy képviselő lehessen.

Czeglédy, mint bemutatkozójában írja, azért kéri az emberek segítségét, mert “FOGSÁGBAN TARTJA A HATALOM”!

Czeglédy, akinek ügyében 6 milliárd eltűnt adóforint után nyomoz a rendőrség nevetséges öntömjénezésében a következőket írja:

“Ígéretemet mindig betartottam. Elérhető voltam, mindenkinek segítettem, a rászorulókra külön odafigyeltem: minden évben tűzifát, meleg ételt osztottam, tanszercsomagot, karácsonyfát ajándékoztam, szociális támogatást adtam, segítettem a lakhatásban, ügyvédként jogsegélyt nyújtottam.”

De az egészen szívszorító rész csak most jön:

Ezeket a sorokat most a szegedi börtönben vetem papírra. Családomtól elragadva, itt tart fogságban az a korrupt hatalom, amelynek az elmúlt években rengeteg borsot törtem az orra alá, és amely hatalom bűncselekmény elkövetésétől sem riad vissza, hogy elhallgattassa az ellenzéki hangokat.”

Fotó: MTI Fotóbank

Czeglédy irományában úgy véli, hogy egy országgyűlési képviselőjelöltet nem lehet előzetesben tartani. Ergo: ezt az egész kis kampányát arra akarja felhasználni, hogy szabadulhasson. Úgy tűnik, hogy a mentelmi jogra fáj a foga.

A hirdetésből kiderül, hogy Czeglédy végül egyik baloldali párt színeiben sem indul, mert “nem akarja politikai támadásoknak kitenni őket”, ezért független jelöltként próbál bejutni a Parlamentbe.

Az úgynevezett iskolaszövetkezet ügyben tavaly júniusban történtek meg az első letartóztatások, több évi nyomozás után, amelyet újabbak követtek. Jelenleg 16 főt gyanúsítanak, köztük iskolaszövetkezetei vezetőket, akik a gyanú szerint csak a nevüket adták, és strómanként működtek Czeglédy alatt, továbbá a Human Operator Zrt. több alkalmazottját, irodavezetőjét, könyvelőjét, akik a gyanú szerint aktívan közreműködtek az ügyletek lebonyolításában. Jelenleg heten vannak előzetes letartóztatásban és kilencen házi őrizetben. Czeglédy előzetes letartóztatása március 14-én jár le, akkor kell dönteni az esetleges meghosszabbításról, vagy annak megszüntetéséről.

pestisracok.hu

(forrás: Horváth József György, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

(videó) Iszonyatos nagy balhé a Jobbik fórumán – Egy csalódott Jobbikos csicskította be Vonát

FAKE NEWS – Hazudik a Hír TV – nem az ELIOS beruházás miatt büntették meg az önkormányzatot!