in ,

Ex-Rtl-es színész ment neki Noárnak – Ezt nem teszi ki az ablakba

Noár, a tomboló provokátor

 

Szintlépés lefelé. Szájkarate helyett öklözés?
Molnár Áron volt a tomboló magyarországi diktatúra soron következő riportalanya a Telex-latex tengelyen.

Végtelenül alpári módon, alig várta a jobboldalról levakarhatatlan Fábián Tamás – akit, ha valahonnan kitessékelnek a modoráért az ajtón, akkor visszapréseli magát a kulcslyukon – hogy feltehesse azt a kérdést Molnárnak, hogy ki lenne az a közéleti szereplő, akit kihívna egy meccsre, amennyiben erre a Sztárbox 2024-es szériájában lehetőséget kapna?
Molnár ahelyett, hogy intelligens módon kikérte volna magának a politikai mező mindennaposnak tekinthető izmozásán túl, hogy a politikai ellenfelek ,,Sztárboxa” az egész egyszerűen megengedhetetlen, á dehogy, boldog örömmel megjelölt két célcsoportot, a PS újságíróit és a Megafon influenszereit, akik bármelyikével leállna a ringkötelek között egy helyre kis cipó dagasztásra.

Itt jegyzem meg, hogy az egymás iránt különösebb ellenszenvet nem tápláló eddigi résztvevők közül Kabát Péter és Rácz Jenő, mint utóbb kiderült igen súlyos sérüléseket szenvedtek el a gyorstalpalós versenyzőket pár hónap alatt legyártató RTL műsorában.
Képzeljük el mindezt egymást egyáltalán nem kultiváló ellenfelek között.
Teoretikusan, ha bármelyik ellenoldali politikai celeb kiütné a másikat, akkor Molnár győzelme esetén másnap lemondana a kormány?

Fordított esetben, ha a Molnár szerint propagandista jobbos küzdőpartnere küldené padlószintre az ő balos gellerű egóját, akkor Gyurcsányék egyből és kollektíven igazmondó juhászokká válnának, mint a mesében?

Szerintem nem. És mi lenne a látott következő lépés, ha a riporteri felvetésen kapva-kapna az RTL?
Az Országházat kibérelnék a két politikai oldal képviselői részére és egymás elleni pankráció show-t vagy ketrecharcot szerveznének?

Molnár addig örüljön, amíg az eddig látott TV-s mintát nem veszi készpénznek és az utcán is alkalmazható gyakorlatnak a társadalom egésze. Abban az esetben sajnos nem az lesz már a kérdés, hogy Kovács ,,kokó” István kinek a derekára fűzi majd a győztesnek kijáró övet.
Csakxólok, ha már helytelenül box a boksz.

Bognár Zsolt /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Nagy bejelentésekre készül Orbán Viktor csütörtökön!

Megbukott a Momentumos vezető (Gelencsér) – Rögtön véleményt írt róla Bognár Zsolt