in ,

EU-s genderfasizmus – Ez a nőnek öltözött férfi akarja megmondani, hogy mi lehet a magyar alkotmányban! Könyörgöm, lépjünk ki!

Lépjünk ki!

Könyörgöm, lépjünk ki!

Most már tudjuk, mire kellett ez a gender-izé. Arra, hogy előretolt, politikai zsaroló eszközök legyenek. Nyíltan, nőnek öltözött férfiak pofáznak bele Brüsszelből a magyar belügyekbe.

A képen látható izé, aki egyébként férfi, csak nőnek adja ki magát, ő az Európai Tanács emberjogi biztosa. Az a neve, hogy Dunja Mijatovic.

Az Európa Tanács arra szólítja fel a magyar Országgyűlést, hogy halassza el a magyar kormány által múlt pénteken előterjesztett törvényjavaslat-tervezetekről szóló szavazását, elfogadásuk ugyanis messzemenően káros lenne az emberi jogok magyarországi helyzetére – jelentette ki a strasbourgi székhelyű Európa Tanács emberi jogi biztosa pénteken.

Ezeknek nem az a bajuk, hogy a muszlim kultúra konkértan ki fogja Európában irtani a Mijatovic féléket, mivel a Saría törvényei már csak így szólnak, hanem az, hogy mi itt Magyarországon normálisan akarunk élni, és nem olyan aberráltan, mint ez a Dunyha Mijatovic.

Az EU  már olyan aberrált szintre süllyedt, hogy pszichiátriára való nőimitátorok akarják meghatározni, hogy mi legyen a magyar alkotmányban, vagy mi ne!

Tényleg itt tartunk?

Emberek, lépjünk ki, de gyorsan!

Nem kérünk a genderfasizmusból!

HUXIT!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A fél ország Rákay Philip új videóját nézi! Az ellenzék a téma – Videó

Lemondott Dorosz Dávid főpolgármesterhelyettes – Kamu Geri felkészül