in , ,

Esik szét az egész a francba!

Politikailag ezeknek végük

Az ember kiguvadt szemekkel figyeli az önkormányzati választások kampányát. Pörögnek a botrányok, napról napra derül ki a kretén ellenzékről egy hatalmas lopás, maffiaszövetkezés. Jött először Karácsony őszödi beszéde, amiről össze – vissza beszél Szabó Tímea és Karácsony Gergely. Az ügyben azóta is csak halmozódik a szar. Aztán jött Kispest. Gajda Péter polgármester, és az ő kis maffia bandája, akik szétlopták a jelek szerint Kispestet százmilliókkal, esetleg milliárdokról is szó lehet! Még egy lapát szar!

Ezek még nem tudják, de politikailag megbuktak.
Ezt már nem lehet kimagyarázni, a választások után, így vagy úgy (vagy polgármester lesz, vagy nem), de Gajdáékon bizony kattanni fog a bilincs!

Recseg, ropog az egész ellenzéki összefosás, összefogás. Győrben pl. a Jobbik durván megszívatta az ellenzéki összefogás: kiléptek az összefogásból, ezért több győri körzetben csak Fideszes induló lesz! BUMM!

Nagyon úgy tűnik, hogy ahol balliberális vezetés van egy város élén, azt a várost, kerületet szarrá lopják. Egyelőre ennyi tudunk, a többi választók dolga. Várjuk az eredményt vasárnap.

Még össze sem állt az ellenzék, máris esik szét az egész a francba! Nyakig ellepi őket a ganyé!

Kimondható: aki balliberális, ellenzéki jelöltre szavaz, az maffiózó, tolvaj bűnözőkre szavaz!

mindenszo.hu

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kedves kispestiek! Ha Gajdára szavaztok, megérdemlitek a sorsotokat!

Nem stadion – Már közel félmillió ember otthonteremtését segítette a csok