in ,

És nem hagyják abba – Dévényi István szerint a vidékiek analfabéták, és azok szavaztak a Fideszre

Tud ez a Dévényi

Akármilyen műsorban, akármelyik hülyékkel leült a Dévényi, és hosszasan arról értekeztek, hogy a vidékiek analfabéták. Ezek tényleg nem hagyják abba! Ezek tényleg nem értik!

 

Ezek tényleg nem fogják fel, hogy ez a sértegetés SEHOVA nem vezet! Vezetett valahova Maki Zaj sértegetés cunamija? Nem! Akkor Dévényi miért folytatja?

Dévényi, aki egy igazi jó nagy áruló. Emberből is a legundorítóbb. Az árulók a legundorítóbb fajta. Dévényi pont ilyen. A G-napon fogta magát, és gazemberré vált: beállt a libernyákok közé, azóta is ott van. Mennyi cikket írt korábban a Magyar Nemzetben Orbán Viktorról, pozitív hangvételű cikkeket. És most hirtelen számára ő a patás ördög. Nem Dévényi „barátom”, nem Orbán Viktor változott, hanem Te váltál árulóvá! Jó nagy árulóvá. A legundorítóbb dolog, amit ember csinálhat.

És ott ül a többi hülyével a kamerák előtt és magyarázzák a hatalmas balos bukta után, hogy a vidék a hülye. Megmondták a választások előtt, hogy a vidékiek sötétben tartott, trágyával etetett gombák, akik egy keresztrejtvényt sem tudnak megfejteni, akik aberráltak, ostobák, amire szépen a vidék válaszolt: KÉTHARMAD! És Dévényi ott folytatja, ahol a baloldal abbahagyta.

Döbbenetes.

Nincsenek szavak.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Üzenet Bencsik Gábornak

Ezek teljesen hülyék – Ha a Momentum nem megy el az alakuló parlamenti ülésre, fizut sem kapnak – Nos?