in ,

És akkor az MSZP 4%-ra zuhant! Totális káosz a pártnál

Nem is érhette jobb hír a nemzetet

A minap készült egy csodálatosan örömteli felmérés a pártok helyzetéről. A Nézőpont Intézet legfrissebb kutatása szerint az MSZP az aktív szavazók körében mindösszesen 4%-on áll.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az MSZP úgy kihullana a parlamentből, hogy az csak úgy füstölne!
És ez bizony jó hír! Nem tudjuk ki mondta, de nagyon igaza volt. Valahogy így hangzik (nem szó szerint) a gondolat: a Kádár rendszer a fejekben hatalmas károkat okozott. A rendszerváltás jogilag 4 hónap alatt lerendezhető, gazdaságilag 4 év alatt, a fejekben azonban legalább 40 évre lesz szükség. 30 évnél járunk, és ha így haladunk tovább, 40 év nem is, de 32 elegendő lesz arra, hogy végleg leszámoljunk a rendszerváltás terhes örökségével, az MSZP-vel. Az más tészta, hogy itt van helyette egy káros Momentum, valamint egy hű szövetségese, a DK, de ők sem lesznek kis falatok. Ám ne csüggedjünk, a hazafiak ezt is kihívást is megoldják!

Mondjuk Kunhalmi hiányozni fog. Hiányozni fognak a csukott ajtónak szaladások, a vicces-cigis parlamenti felszólalások és röhögős sajtótájékoztatók, a béna helyesírás, meg az alapvető intelligencia teljes hiánya, és az ebből fakadó vicces helyzetek. Ági, hiányozni fogsz!

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Hollik István tökéletesen reagált Gyurcsány (t)évértékelőjére – Videó

Maga a TEK tette helyre a hazudós Index.hu-t! Íme a TEK közleménye!