in

Erős videóval jelentkezett a Fidelitas Janiczak Dávid szexuális botrányával kapcsolatban (videóval!)

Kampányfilmmel jelentkezett a Fidelitas, amelyben a saját kabinetfőnökét szexuális erőszakkal fenyegető Jobbik-alelnök, Janiczak Dávid botrányos szavaira, illetve az azokra adott cinikus Vona-magyarázatra reflektál.

A Janiczak-botrányt a PestiSrácok.hu robbantotta ki még a múlt héten. Először az ózdi polgármester titkárnő-választási módszereit mutattuk be, aztán jött a kabinetfőnököt szexuális erőszakkal fenyegető hangfelvételt is tartalmazó írásunk, kedden pedig olyan hangfelvételeket tettünk közzé, amelyeken vesztegetésről, önkormányzati bizottság szándékos félrevezetéséről és a már beígért államtitkári posztról beszélt Janiczak Dávid. A szexuális fenyegetés után Vona Gábor a köztévének azt bírta nyilatkozni:

A Janiczak-botrányt a PestiSrácok.hu robbantotta ki még a múlt héten.

Először az ózdi polgármester titkárnő-választási módszereit mutattuk be, aztán jött a kabinetfőnököt szexuális erőszakkal fenyegető hangfelvételt is tartalmazó írásunk, kedden pedig olyan hangfelvételeket tettünk közzé, amelyeken vesztegetésről, önkormányzati bizottság szándékos félrevezetéséről és a már beígért államtitkári posztról beszélt Janiczak Dávid.

A szexuális fenyegetés után Vona Gábor a köztévének azt bírta nyilatkozni:

 

[Janiczak Dávid] úgy fogalmazott egy magánbeszélgetésben, ahogy nem illő, de azt gondolom, hogy ez bárkivel megeshet.

Most a Fidelitas kampányfilmben reagált a Janiczak botrányos szavaira és Vona szintén botrányos, ráadásul rendkívül cinikus magyarázatára. Íme:

(Ha nincs a videónak hangja, jobb egér gomb a videóra és „Némítás kikapcsolása”.)

(Pilhál Tamás, pestisracok.hu)

Így oltja szét Jurák Kata a teljes ellenzéki vezetést(videó) – Brilliáns

Orbán: megáll a fejlődés, ha az ország elhibázza a döntést