in

Hollik – Erős vagy zsarolható kormány megalakulása a tét

Elég nagy tét

 

Az ajánlásokból illetve a személyes találkozások alapján is azt mondhatjuk, hogy a magyar emberek tudják, mi a választás tétje: vagy meg tudjuk erősíteni nemzeti kormányunkat vagy egy gyenge, zsarolható kormánya lesz az országnak, amely hagyja, hogy Magyarországból bevándorlóországot csináljanak – hangsúlyozta Hollik István vasárnap portálunknak.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy egyedül a Fidesz-KDNP kapott annyi ajánlást, hogy mind a 106 választókerületben egyéni képviselő-jelöltet tudjon állítani. Ráadásul mindezt az első 48 órában – tette hozzá.

„LÁTHATÓ, HOGY MAGYARORSZÁG MEGVÉDÉSÉBEN EGYEDÜL A FIDESZ-KDNP-RE LEHET SZÁMÍTANI”

A Fidesz-KDNP-s politikus elmondta, már a kampány első hetében nagyon sok erőt kaptunk a magyar emberektől. A választók példátlan bizalma nagy erőt ad nekünk a további küzdelmekhez – húzta alá.

Hollik István közölte, jelöltjeink és önkénteseink most is az utcán vannak, ellátogatnak mindenhová. Minden választóval szeretnénk beszélni – mutatott rá.

A kormánypárti politikus ismertette, erre azért is van szükség, mert a nemzetközi nyomás egyre fokozódik. Példaként említette, hogy Soros György és szövetségesei most már napi szinten fenyegetik Magyarországot.

Hozzátette, elkészült az ENSZ migránscsomagja is illetve Brüsszel létrehozta az új migránskvóta képletét, amely alapján Magyarországnak most már 10 ezer bevándorlót kellene befogadnia.

Látható, hogy Magyarország megvédésében egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, mert nekünk Magyarország az első és a választók rendkívüli bizalmából úgy látjuk, hogy ezt a magyar emberek is így látják –hangsúlyozta Hollik István.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

Orbán Viktor: háromszor annyit kell dolgoznunk, mint eddig

Csehek rólunk: Orbán Viktor az első volt, aki mindannyiunkat figyelmeztetett