in ,

Ennyi volt – Nem tudnak sztrájkot szervezni a szakszervezetek

A baloldali szakszervezeteken belül nincs egyetértés az országos sztrájkkal kapcsolatban, az ellenzéki képviselők sem támogatják őket

A baloldali szakszervezeteken belül nincs egyetértés az országos sztrájkkal kapcsolatban, az ellenzéki képviselők sem támogatják őket, így a bevándorláspárti, Európai Szakszervezeti Szövetségéhez fordulnak – értesült a Magyar Idők. A lap úgy tudja, hogy a dolgozók többségét képviselő Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetsége sem az ellenzéki tüntetéseken, sem a most átnyújtott követelések kidolgozásában nem vett részt.

A lap információi szerint a szakszervezeteknél házon belül sincs egyetértés az országos sztrájk kivitelezésével és megszervezésével kapcsolatban, valamint az ellenzéki képviselőket is hibáztatják a helyi megmozdulások sikertelensége és a sikeres, országos sztrájk esélyének lenullázása miatt. A szakszervezetek szerint az ellenzéki pártok teljes érdektelenséget mutatnak ügyük irányába.

A Magyar Idők értesülései szerint a hazai baloldali szakszervezetek már felvették a kapcsolatot a nyíltan bevándorláspárti Európai Szakszervezeti Szövetséggel, melynek titkára, Luca Visenti már levelet is küldött Orbán Viktornak.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

(Figyelo.hu, Kiss Adorján)

Bréking! – Hatalmas robbanás Párizsban – Halottak is lehetnek

Teljesen széthullik a Jobbik – Lemondott a Jobbik gazdasági igazgatója