in ,

Ennek nagyon rossz vége lesz – Durva baloldali hatalomátvétel Lengyelországban

Miközben a brüsszeli elit cinkosan hallgat, a lengyel elnök anarchiának minősítette az elmúlt napok eseményeit.

„Úgy néz ki, hogy poltikai leszámolás zajlik Lengyelországban, amit a Soros-birodalom irányít. A baloldal lefejezte az közmédiát, rendőrök lepték el a székházat, egy jobboldali politikus meg is sérült a tiltakozások során, kórházba kellett szállítani.

A káosz és bizonytalanság korszaka ez, amit mi sem jelez jobban, mint hogy az új miniszterelnök egy héttel a kormányra kerülése után a legfontosabb kérdésnek a média átszabását tartja.

A káoszt jelzi az is, hogy miközben a lengyel védelmi miniszter köszönetet mond az ország határait hősiesen védő katonáknak, a Szejm elnöke afrikai bevándorlókat fogad az alsóházban.

 

 

A lengyel kormány tagjai között nem kell különösebben keresni a Soros-szálat: igazságügyi miniszterük egy, a Soros-egyetemen végzett civil lobbista, oktatási miniszterük egy balos feminista aktivista, a külföldi NGO-k érdekeinek védelméért pedig külön tárca nélküli miniszter felel.

 

Miközben a brüsszeli elit cinkosan hallgat, a lengyel elnök anarchiának minősítette az elmúlt napok eseményeit.

Ilyen híreket olvasva egyre inkább felértékelődik a magyarországi poltikai stabilitás és a szuverenitásvédelmi törekvéseink.

Valamint arra is rávilágítanak, hogy nincs mire várni, Brüsszelben is változásra van szükség. A 2024-es EP-választások erre a változásra adnak esélyt.”

 

 

(Mandi)

 

 

 

 

Olyan folyamatok kezdődnek Lengyelországban, amiket majd nem lehet visszafordítani – Beengedik a hódítókat

Karácsonyi gyűlölködők – Lendvai Ildikó karácsonykor is Orbán Viktorral foglalkozik a Népszavában