in ,

Elvettétek az iskolánkat, így üzentek Gyurcsány polgármesterének – fotók – Aláírásgyűjtés indult!

Felirattal tiltakoztak az ellen, hogy Niedermüller Péter, Gyurcsány-párti polgármester nem adta oda a Molnár Zoltán Zeneiskola 600 diákjának a nekik szánt épületet

 

Felirattal tiltakoztak az ellen, hogy Niedermüller Péter, Gyurcsány-párti polgármester nem adta oda a Molnár Zoltán Zeneiskola 600 diákjának a nekik szánt épületet, hanem mutyigyanús módon a Színművészetin az új vezetést elutasító, a baloldalhoz köthető egykori vezetői köré szerveződő csoportnak adta oda a Damjanich utca 4. szám alatti épületet – derül ki az Origo birtokába került fényképekből. Az intézmény megmentése érdekében online petíció is indult.

Elvettétek az iskolánkat! 

– ezt a feliratot festették szombaton az előző, fideszes városvezetés által a zeneiskola diákjainak szánt, de az új, baloldali városvezetés által egy baloldali aktivistahálózatnak “adományozott” Damjanich 4. szám alatti épület elé. Egy szomorú arcot is festettek az aszfaltra: ismeretlenek ilyen formában tiltakoztak az ellen, hogy NIEDERMÜLLER PÉTER DK-S POLGÁRMESTER UTCÁRA TETT 600 DIÁKOT AZÉRT, HOGY HELYSZÍNT BIZTOSÍTSON A POLITIKAI CSOPORT AKTIVISTAKÉPZŐ TEVÉKENYSÉGÉHEZ.

Online petíció az iskoláért

A Molnár Antal Zeneiskola online petíciót indított annak érdekében, hogy az iskola “mielőbb méltó helyen működhessen tovább”. Bár az aláírásgyűjtés pénteken indult, már közel hétezren írták alá.

 

(origo.hu nyomán)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

A Sajtóklub is adott a Kígyónak – Videó

A baloldal a terrort mindig jutalmazza – Az SZFE épületfoglalói is díjat kaptak, pont mint Gergényi 2006-ban