in ,

ELŐKERÜLT A SOROS-HÁLÓZAT TITKOSÍTOTT HADITERVE

Soros-civilek utolsó rohamra készülhetnek a nemzeti kormány ellen a választás előtt

A Tűzfalcsoport korábbi írásaikban már beszámolt róla, hogy feltehetően Soros pénzén, Alinsky-módszerekkel épít hálózatot Szél Bernadett kedvenc Soros-ügynöke. Nemrég pedig arra is felhívták a figyelmet, hogy a Soros-civilek utolsó rohamra készülhetnek a nemzeti kormány ellen a választás előtt.

Ismeretes az is, hogy a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával, a Civil Kollégium Alapítvány szakmai vezetésével három közösségszervező mentor: Sebály Bernadett, Peták Péter és Giczey Péter végzik a különböző kormány- és nemzetellenes csoportosulások kiképzéseit.

Fentiek közül Sebály Bernadett és az LMP-s Szél Bernadett szoros együttműködését már több írásukban leleplezték. Peták Péterről pedig nyilvánosságra hozták, hogy nem csak a Civil Kollégium Alapítványon keresztül kötődik Soroshoz, hanem Pécsett, az Emberség Erejével Alapítvány munkatársa is, az Erősödő Civil Közösségek program keretében.

Az említett alapítvány volt az első vidéki szervezet, amely Soros-pénzt kapott, a sokak által csak bevándorlásszervező irodaként emlegetett bázis felállításához. Harmadik társuk, Giczey Péter pedig az SZDSZ egyik alapító tagja.

A CKA-ról mostanra azt is tudjuk, hogy 2011 óta havi rendszerességgel tart „közösségszervező” képzéseket, melyek jelenlegi elnevezése „Szervező Szerda”. Továbbá a Civil Kollégium Alapítvány tartja fenn azt a kunbábonyi kiképzőközpontot is, ahol polgári engedetlenségre és a rendőrökkel való szembeszegülésre, „erőszakmentesnek” csúfolt ellenállásra tanítják a résztvevőket.

ÜRES FEJEK SZUBKULTÚRÁJA

A Tűzfalcsoport most olyan dokumentumokhoz jutott hozzá, amelyek alátámasztják:

A magukat civilnek hazudó aktivisták politizálni akarnak. Külföldről hoznának támogatókat maguk mellé, uralni akarják a közbeszédet, erődemonstrációra és sztrájkokra készülnek, befolyást akarnak szerezni médiatermékek felett és Alinsky módszereivel szerveznének tüntetéseket, utcára vinnének gimnazistákat. Kimondott céljuk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontása.

A dokumentumok 2017 áprilisától nyújtanak betekintést a hálózat belső működésébe. Ez volt ugyanis az első hónap („bemutatkozó kör”), amikor Peták Péter és Sebály Bernadett szoros felügyelet alá vonták a tüntetésekről és a különböző civilnek álcázott csoportokból bevonzott ellenzéki aktivistákat. Nem meglepő tehát, hogy a feljegyzés Peták Péter mentori szerepének rögzítésével és Sebály Bernadett felszólalásával kezdődik.

A szót magához ragadó Sebály a Civilizáció nevű csoportosulás nevében vett részt az eseményen. Ez az a csoport, amelynek jelenleg 264 olyan szervezet, médiatermék, vagy egyéb gittegylet a tagja, amelyeket leginkább Soros György pénze és a bevándorlás pártolása forraszt egységbe.

Meg persze az, hogy nyíltan szembehelyezkednek a kormány és az országgyűlés minden olyan kezdeményezésével, amely az átláthatóságukat erősítené. Sebály nem is kertelt, nyíltan felmondta ezen szerveztek hazug kommunikációs paneljeit és felvázolta azok kormányellenes, akkor még formálódó egységfrontját.

WORLD CAFE

A Soros által pénzelt kiképzéseken rendszeresen használják és vetik be az úgynevezett World Cafe módszert. Ennek lényege, hogy a nagyobb csoportok asztaltársaságokra bomlanak és minden asztalnál más-más témát bontanak ki, majd a szereplők témát vagy asztalt váltanak. (Érdekesség, hogy a Momentum nevű párt ugyanezzel a módszerrel bonyolítja le lakossági fórumait.)

A magukat civilnek képzelő provokátorok olyan nyílt és egyértelmű politikai cselekvések irányába indultak el, mint:

 • közös politikai cél megtalálása
 • szervezett mozgósítás
 • a közbeszéd uralása
 • erődemonstráció
 • külföldi civilek bevetése
 • közös tüntetés politikusokkal
 • a kormány támogatottságának erodálása
 • sztrájkok szervezése

Különösen gyönyörű, ahogy a beszélgetés felszólalói is belátják, vidéken a kutya sem kíváncsi rájuk.

Az álcivil blabla egyik legszebb példája, ahogy a saját maguk számára készített feljegyzésben pirossal emelik ki és célként fogalmazzák meg a Nemzeti Együttműködés Rendszerének lebontását. Az így felszabaduló „piacra” már nyugodtan be is lehetne nyomni a sorosista nyílt társadalom eszmét.

A szervezői szerdák akcióötletei között feltűnik, hogy:

 • Alinsky módszereit akarják alkalmazni a tüntetéseiken
 • gimnazistákat [tehát gyerekeket] akarnak utcára vinni
 • ügyvédekre lesz szükségük

A teljes cikk IDE KATTINTVA tekinthető meg.
(TUZFALCSOPORT.BLOGSTAR.HU, magyaridok.hu)

Az Index kommentelői akasztanák a Békemenet vezetőit

Vona Gábor belement a Soros-féle kvótapaktumba