in

Élő adásban számolt le a liberalizmussal Sebestyén Balázs – Szerinte az eszmének leáldozott

Jó reggelt!

2018.10.11. a nap, amikor Sebestyén Balázs, ha nehezen is, de megvilágosodott. Ugyanis élő adásban jelentette ki, hogy a liberalizmus az eszméjével a politikailag korrekt beszédével együtt, és azzal, hogy soha semmit nem szabad kimondani, mert az másokat sérthet, nos ennek az egésznek szerinte leáldozott! Hogy nem lehet elmondani, ha egy magyart cigányok lincselnek meg, és hogy ez probléma, és hogy ezt meg kellene oldani országos szinten, stb. stb.

JÓ REGGELT, KEDVES BALÁZS! Üdv a nemzeti oldalon.

Azért még kicsit gyakorolj, mert olyat is kijelentettél, hogy a migrációs probléma egy kamu, nem létezik. De, Balázs, létezik! Magyarországon azért van biztonság, mert nap mint nap több ezer magyar honvéd és rendőr védi a határainkat. Mi megállítottuk a migrációt, viszont vannak városok, országok, ahol már súlyos problémák vannak. Kedves Balázs, Te sem örülnél annak, ha olyan helyzetek  uralkodnának Budapesten, mint Stockholmban, vagy Bécsben, netán Párizsban,  Berlinben vagy épp Chemnitzben, netán Brüsszelben. Ne akard megtudni,  milyen egy NO-GO zóna mellett, vagy netán annak kellős közepén lakni!

Elindultál egy úton, ami jó, mert rájöttél valamire, valami lényegesre. Üdv a nemzeti oldalon!

De azért azt ne várd, hogy hasra essünk tőled. Mert nem fogunk.

mindenszo.hu

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Bayer Zsolt az ukrán helyzetről – “Lényegesen súlyosabb a helyzet”

      Rendkívüli sivalkodás az ECHO Tv-ben. Jakab Péter beszólt Bayer Zsoltnak – A műsorvezető tette helyre a Jobbikos Jakab Pétert