in ,

ELLENZÉKI NIVÓ VESZPRÉMBEN! – Zaklatták a Pesti Srácok munkatársnőjét! – “Takarodjatok a p..csába”! – Kidobták a PS stábját a Közös Ország Mozgalom kampányrendezvényéről (PS-videó!)

Két busznyi ember érkezett kedden Közös Ország Mozgalom feliratú kitűzőkkel Veszprémbe

hnn

Két busznyi ember érkezett kedden Közös Ország Mozgalom feliratú kitűzőkkel Veszprémbe, hogy a “legesélyesebb ellenzéki jelölt” mellett kampányoljanak. Bár nem voltak hajlandóak kimondni, hogy Kész Zoltánra gondolnak, Gulyás Mártonék veszprémi látogatását és egy 18 órakor kezdődő közös fórumot napokon át hirdette a veszprémi baloldal által támogatott álfüggetlen képviselőjelölt. Kész Zoltánt egész nap hiába keresték az újságírók, tévé stábok. Mi is. Az angoltanár végül a Szigonyba meghirdetett taktikai szavazás fórumon sem mert megjelenni.

A fórumról, amin két tucat fővárosi fiatal vett részt, közülük többen saját bevallásuk szerint anarchisták, stábunkat és az ECHO TV stábját végül erőszakkal kidobták alig néhány perc elteltével, annak ellenére, hogy oda maga Gulyás Márton invitált bennünket. A civil főprovokátor már nap közben zaklatta a Fidesz aktivistáit és a Czeglédy-botrányról sajtótájékoztatót tartó Fidelitas tagokat.

A nap végére tovább tobzódtak Gulyásékban az indulatok, a fórum után megrohamozták a Narancspont névre keresztelt belvárosi Fidesz irodát és festőhengerekkel mázolták össze a kirakatot – az erről készült felvételt, amin Gulyás Márton arca tökéletesen kivehető, sikerült megszereznünk…

 

A PestiSrácok.hu a minap a Czeglédy-ügy egyik kulcsszereplője – aki védett tanú – arról beszélt, hogy több baloldali kampányt is a gyanú szerint elcsalt adómilliárdokból finanszíroztak, ráadásul a kampányokban nem csak Czeglédy cégének, a Human Operator Zrt-nek az apparátusát használták, hanem diákokat is, akiket zsebbe fizettek, 1000 Forintos órabérrel. Az egyik ilyen kampány – aminek ismertetésén keresztül mutatta be a védett tanú, miként működött a rendszer – a 2015-ös időközi választáson a Parlamentbe bekerülő Kész Zolán veszprémi baloldal által támogatott álfüggetlen képviselőé volt. A felvételt hétfőn hoztuk nyilvánosságra, éppen másnapra, keddre hirdette meg a Közös Ország Mozgalom, hogy a taktikai szavazás és a legesélyesebb ellenzéki jelölt mellett kampányoljanak, majd este fórumot tartottak. 

NINCS VÁLASZ

A kampánycsapatot és vezetőjüket már nap közben próbáltuk arról kérdezni, hogy ezúttal ki finanszírozza országjárásukat és az aktív kampánymunkát. De veszprémiekkel is beszélgettünk, akiktől azt tudakoltuk, mit szólnak a Czeglédy-Kész botrányhoz? Elfogadhatónak tartják-e ha egy képviselőjelölt állítólag lopott adóból kampányoltat magának. A Fidesz egyik standjánál Bóka Bence a veszprémi Fidelitas elnöke tartott sajtótájékoztatót, amelyen emlékeztetett, hogy 187 napja várják a választ Kész Zoltántól, mi köze a több milliárd forintos adócsalással és bűnszövetkezet működtetésével gyanúsított Czeglédy Csabához, aki fotó tanúsága szerint is neki kampányolt három éve. Most már tudják, miért nem kaptak választ… Alább megnézhető a botrányokkal zárult veszprémi nap első felében készült videó riportunk!

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Júliustól ingyen kötik be a vizet, a gázt és a villanyt – Feltéve ha marad a jelenlegi kormány

A nőaláző Janiczak Dávid lemondását követelik – Itt lehet aláírni!