in ,

Ellenzéki homokozó – Bunyó után fegyelmik jönnek az LMP-ben

Folytatódnak szombaton a fegyelmi tárgyalások az LMP-ben

Folytatódnak szombaton a fegyelmi tárgyalások az LMP-ben, Sallai R. Benedek távozó országgyűlési képviselő és Hadházy Ákos, a párt korábbi társelnökének ügye mellett azt is vizsgálják, hogy ki szivárogtatta ki az ellenzéki párt két politikusának összetűzéséről az április 14-i etikai bizottsági meghallgatáson készült hangfelvételt.

 

Hadházy Ákos ellen azért indult eljárás, mert a vezetőség tudta nélkül egyeztetett a választási visszalépésekről, Sallai ellen pedig azért, mert nekitámadt Hadházynak a fegyelmi bizottság ülésén. Az erről készült hangfelvétel az elmúlt héten került nyilvánosságra.

Az LMP etikai bizottságának elnöke, Moldován László a Magyar Hírlapnak azt mondta, a kiszivárgott hanganyag biztosan nem a hivatalos jegyzőkönyvi felvétel, azt valaki titokban rögzítette. A felvételeket várhatóan szombaton hasonlítják össze, és ha kiderül, ki lehet a szivárogtató, biztosan fegyelmi ügy lesz belőle.

Moldován László, aki szemtanúja volt a konfliktusnak a két politikus között, lapnak az esetet úgy írta le: Sallai R. Róbert dühösen elindult Hadházy felé, és valahogy elsodorhatta, s ezután feldúltan kiment a teremből, „de biztosan nem ütött, nem kezdett el verekedni”. Hozzátette: Hadházy a székével együtt felborult, de ehhez az is hozzájárulhatott, hogy talán hintázott rajta.

A lap megkérdezte Hadházy Ákost is, aki úgy reagált, hogy nem ő rögzítette és nem is ő hozta nyilvánosságra a felvételt.
(Nagy Gábor, 888.hu)

Ismét nem stadion – Egész Sárospatak szennyvízkezelését modernizálja a Penta

Gyurcsánynak írt nyílt levelünkre a DK-s rajongóktól kemény választ kapott a mindenszo.hu – Mutatjuk az eszement gyűlöletet