in , ,

Elképesztő – Soros budapesti embere tegnap egyeztetett Sargentinivel: Közösen támadják Orbánt

Nem semmi

A Soros György által fi­nan­szí­ro­zott Át­lát­szó című por­tál ve­ze­tője Brüsszel­ben egyez­te­tett Sar­gen­ti­ni­vel a to­vábbi te­en­dők­ről. A meg­be­szé­lé­sek végén bol­do­gan szelfiz­tek egyet.

 

Az Origo vette észre először azt a fotót melyet Bodoky Tamás, a Soros pénzből finanszírozott Átlátszó főszerkesztője töltött fel Facebook-oldalára.

Mint ahogy a Sargentini- jelentés mellékletéből korábban kiderült  a képviselőnő munkája során döntő mértékben támaszkodott a Soros-féle orgánumok információira, így például az ugyancsak Soros által finanszírozott 444.hu-ra illetve az említett Átlátszóra.

Ez utóbbi orgánum a jelentés elkészülte után, nyilván Soros utasításra újabb akciókba kezdett, drónokat,(pilóta nélküli kisrepülőket) titkosszolgálati eszközöket, valóságos megfigyelő hálózatot működtetve.

Bodoky Tamás,  az amerikai milliárdos hazai médiabirodalmának fontos szereplője ezután sietett Judith Sargentinihez, nyilvánvalóan

a további együttműködés, az Orbán Viktor és Magyarország elleni háború újabb teendőinek megbeszélésre.

Az Origo kérdéseket küldött az Átlátszó főszerkesztőjének. Azt szeretnék megtudni, hogy pontosan milyen instrukciókat kapott a Soros pénzelte főszerkesztő, s hogy konkrétan miről tárgyaltak Judith Sargentinivel.

Addig marad a háláról és ünneplésről szóló közös szelfi.

 

Később a Soros-főszerkesztő magyarázkodó szöveget tett közzé a Facebookon. Eszerint “véletlenül” futottak össze Sargentinivel és csak úgy, hálája jeleként kért tőle egy közös fotót.

(forrás:ripost.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán: Jövő májusban meg kell változtatni az európai politikát

BRÉKING! – Megkéselt három embert egy migráns Németországban