in

Elindította Kerítésbontók című plakátkiállítását a Fidelitas a fővárosban

Ezt meg kell nézni

A KERÍTÉSBONTÓK A FIATALOK JÖVŐJÉT VESZÉLYEZTETIK

Elindította Kerítésbontók című plakátkiállítását a Fidelitas a fővárosban – közölte a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke szerdán. A kiállítást elviszik majd minden megyébe.

Böröcz László azt mondta, azért van szükség a plakátokra, hogy megmutassák, a baloldali politikusok miként vélekedtek a határzárról évekkel korábban és az utóbbi időszakban.

„AZ ELLENZÉKI POLITIKUSOK A HATALOM MEGSZERZÉSÉÉRT BÁRMIRE KÉPESEK, MÉG ARRA IS, HOGY A FIATALOK JÖVŐJÉT VESZÉLYEZTESSÉK A KERÍTÉS LEBONTÁSÁVAL.”

Az elmúlt évek migrációs válsága nem szűnt meg, sőt az előrejelzések szerint a jövőben több millió, akár több tíz millió migráns jöhet Európába a Közel-Keletről és Afrikából – közölte.

Felháborítónak nevezte, hogy a fentiek tudatában is néhány ellenzéki politikus megkérdőjelezi a határzárt. A hatalom megszerzéséért bármire képesek, még arra is, hogy a fiatalok jövőjét veszélyeztessék a kerítés lebontásával – jelentette ki. Hozzátette, a plakátokon azon ellenzéki politikusok – és gondolataik – szerepelnek, akik kritizálták a határzárt. Közöttük megemlítette Gyurcsány Ferencet, a Demokratikus Koalíció elnökét, Szél Bernadettet, az LMP társelnökét és Vona Gábort, a Jobbik vezetőjét.

Ne legyenek illúzióink, ha ez a csapat hatalomra kerülne, akkor egészen biztos, hogy bárki lenne is a miniszterelnök közülük, Brüsszel és Soros Györgyék visszaküldenék a szájkosarat és rájuk csatolnák a pórázt” – fogalmazott a Fidelitas elnöke. Hangsúlyozta, ki fognak állni a magyar fiatalok jövőjéért, és nem akarnak bevándorlóország lenni.

Fotó: fidesz.hu

 

 

 

 

 

 

Kérdésre válaszolva Böröcz László azt mondta, hogy a budapesti Olimpia park előtt felállított tizenegy plakátot elviszik majd az ország minden megyegyszékhelyére.

(fidesz.hu, MTI)

 

(videó) Orbán Viktor Egerben is ellopta a show-t

Így kampányol Dunaújvárosban Orbán Viktor