in ,

Elgáncsolták a liberálisok Trócsányi László biztosi kinevezését, Szájer József politikai boszorkányüldözést emleget

Megkezdődött a csalódott balliberális erők bosszúhadjárata az EP-ben

Megkezdődött a csalódott balliberális erők bosszúhadjárata az EP-ben: az Európai Parlament jogi bizottsága (JURI) összeférhetetlenséget állapított meg csütörtökön Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint az Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda állami megrendelései miatt – közölte újságírókkal Sergey Lagodinsky, a JURI egyik alelnöke Brüsszelben csütörtökön. Az ügyről Szájer József azt nyilatkozta, politikai boszorkányüldözés zajlik Brüsszelben.

A zöldpárti német EP-képviselő tájékoztatása szerint a szakbizottság 11 tagja az ellen szavazott, hogy az Európai Parlament külügyi bizottsága meghallgassa az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős biztosi pozíciójára jelölt magyar politikust. Kilenc képviselő támogatta Trócsányi László meghallgatását.

Szájer József fideszes EP-képviselő a Hír Televíziónak azt nyilatkozta, hogy a szűk többséggel meghozott döntés politikai boszorkányüldözés. A politikus úgy véli, Trócsányi Lászlót azért támadják, mert ő dolgozta ki azokat a jogszabályokat, amelyeknek köszönhetően Magyarország sikeresen meg tudta állítani a tömeges illegális bevándorlást.

Forrás: MTI/HírTV; Fotó:MTI/Szigetváry Zsolt

(pestisracok.hu)

BRÉKING! – Karácsony őszödi beszéde ez konkrétan – Karácsony egy kiszivárgott felvételen arról beszél, hogy az MSZP-s Tóth Csaba fenyegeti a családját, szétlophatják Zuglót, és elássák, ha oda visszatér – Hanganyag!

Nem stadion – A kormány ezerkétszáz hektár állami földdel segíti a hátrányos helyzetű településeken élőket