in ,

Elemző: a béke magyar államérdek – Novák Katalin kijevi látogatásával ezt a gondolatot szimbolizálta

A béke magyar államérdek – talán ez a legfontosabb üzenete a magyar államfő kijevi látogatásának és Zelenszkij elnökkel való találkozójának.

„A béke magyar államérdek – talán ez a legfontosabb üzenete a magyar államfő kijevi látogatásának és Zelenszkij elnökkel való találkozójának. Azok, akik gyűlölet nélkül szemlélik a magyar politikát, már régóta tudják: a magyar állam nem egyik vagy másik oldal mellett áll ki, hanem a béke pártján. Novák Katalin kijevi látogatásával ezt a gondolatot szimbolizálta és tette a világ, azon belül is a liberális nyugat számára megkerülhetetlen ténnyé. Jól jöhet ennek az igazságnak a hangsúlyozása a Visegrádi Négyek előtt, amelyeket a globalista körök szívesen megosztanának, de az EU-ban is, ahol a magyar ellenzék üzeneteinek lebutított verziójában gondolkodnak a magukat amúgy értelmesnek, okosnak és tájékozottnak gondoló emberek is Magyarországnak az ukrajnai háború elleni lépéseiről.

A magyar államfő nem újat mondott, csak hangosabban ugyanazt: Magyarország tárgyalásos békét szeretne, elítéli Oroszország agresszióját, kiáll Ukrajna szuverenitása mellett, s minden erejével, sőt akár erőn felül is, segít humanitárius eszközökkel Ukrajnán. A menekültek korlátozásoktól mentes befogadása vagy a ma aláírt, 3,5 millió dolláros gabonaszállítási segítség mind ilyen. Ne feledjük: Magyarország történetének legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre a szomszédjában zajló háború miatt.

Mivel Ukrajnát Oroszország támadta meg sok-sok nyugati provokáció ellenére is elfogadhatatlanul és a nyugati világ, elsősorban az Egyesült Államok védelmezi, valójában két atomhatalom áll harcban. Legalább százezer halott, legalább tízmillió menekült, s – a bombázások kárai, a gazdaság elmaradó termelése, s a buta energiaszankciók árfelhajtó hatása miatt – legalább ezermilliárd dolláros gazdasági kár a kilenc hónapja tartó háború következménye. De a helyzet az, hogy a baj még lehet ennél is nagyobb. Minden jóakaratú embernek azon kellene törnie a fejét, hogyan nézhetne ki a háborút lezáró, – ahogy a magyar köztársasági elnök fogalmazott – igazságos béke, nem azon, mi kell a háború eszkalálásához.

Egészen elképesztő, de persze nem példa nélküli, ahogy a hvg cikke a „jobboldali” Facebook-kommentelők állítólagos haragjáról ír magyar államfő kijevi vizitje kapcsán. Ehhez hasonló színvonalú és célú tartalmakat támogatott például az Action for Democracy, foglyul ejtve a magyar baloldalt. Biztos van olyan magyar, aki Oroszország háborúja iránt megértőbb, mint a magyar kormány, de mesterségesen ellentétet generálni felelőtlen hazardírozás. Valójában a magyarok túlnyomó többsége háborúellenes és békepárti, így vélhető, hogy Novák Katalin bátor és bölcs utazásával is egyetért.”

– írja Mráz Ágoston Sámuel.

  

 

 

 

További híreink:
Baj van libernyákéknál: egyre közelebb ér a brüsszeli korrupciós botrány Gyurcsánynéhoz – VideóAki akkumulátorgyárral rendelkezik, az tud nagy mennyiségben gyártani, így azé lesz a jövő – VideóKöhög a bolha – A románul beszélő román Fegyőr nekiment SzijjártónakMegszólalt a DK ifjúsági mozgalma – A Momentum vezére ledobta az ékszíjat: azonnal szüntessék meg az árstopokat!Guruló dollárok: Varga Judit tájékoztatást kért az EB-től arról, együttműködött-e a testület az Action for DemocracyvalSzijjártó helyretette az eddigi legsilányabb amerikai nagykövetet – VideóEz a csávó miért nincs még börtönben?!?!?! Nem engedi el Újbuda Czeglédy CsabátA kormány ezt is elintézi: kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét a következő 6 hónapban – VideóFelszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy azonnal minden hídról tiltson ki minden autót Budapestről! Legyen bátorEz egy hülye: Kamu Genya: gyorsabb és kiszámíthatóbb a közlekedés, mióta nem enged autósokat a LánchídraBaloldal: ne legyen semmi! Ne épüljön semmi, sehol, soha!Megadja eléggé nekiment Puzsérnak – Puzsér új vallást talált magának, a nyugatizmustGuruló dollárok – Münchenben találkozhatott Maki Zaj és Korányi közvetlenül az első amerikai utalás előttNem kell hisztizni, nem kell pattogni, minden rendben van! Tűzifaprogram: kár volt a hisztériáért, a hatalmas igény sem veszélyezteti az erdőketPintért, Káslert a tanárokat és mindenkit gyalázott egy hajléktalankinézetű akárki a 168 órában – Ezért kár volt interjút adni

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Bréking! Guruló dollárok – Philip borítja a bilit, ezért börtönbe kerülhetnek egyesek – Videó

Novák Katalin: itt van velem lélekben tizenötmillió magyar ember