in ,

Elbukott a baloldali gyűlöletkeltés – A példátlan gyűlöletcunami ellenére két hónap alatt 200 ezren látták a Most vagy soha! című filmet!

Ez hatalmas siker

Az alábbiakban Rákay Philip közleményét olvashatják a filmjével kapcsolatban:

 

A PÉLDÁTLAN GYŰLÖLETCUNAMI ELLENÉRE, KÉT HÓNAP ALATT 200 EZER NÉZŐ látta a MOST VAGY SOHA❗ című filmet a Kárpát-medencében❗Ez hatalmas siker❗Köszönjük a közönség határtalan szeretetét, bizalmát, és azt is, hogy ilyen sokan vannak, akik nem hagyták magukat lebeszélni a filmünkről!
Pedig a megmondóemberek és a sajtó jelentős része mindent elkövetett – a legaljasabb eszközöket is bevetve -, hogy tudatosan elriassza az érdeklőket a Petőfi-filmtől.
✅ A hivatalos adatok szerint Magyarországon 160 ezren, a határainkon túl pedig több mint 40 ezren váltottak jegyet a filmünkre az elmúlt két hónapban.
✅ Ezzel az eredménnyel a Covid utáni időszakban – amióta kvázi lefeleződött a mozilátogató közönség – készült 63 darab magyar film ranglistáján a második legnézettebb alkotás a MOST VAGY SOHA!
✅ 2024-ben eddig az ötödik legnézettebb mozifilm itthon a MOST VAGY SOHA!, a hatalmas költségvetésű, világsztárok főszereplésével készült amerikai közönségfilmekkel is versenyezve.
S mindez egy olyan nehéz időszakban történik, amikor a nemzetközi filmstúdiók hónapok óta kongatják a vészharangot, hogy az emberek világszerte leszoktak a moziról, s amikor a méregdrága, 150-200 millió dolláros költségvetésű filmek sem képesek hozni az elvárt bevételeket, nagy részük üzletileg meg is bukik. Jó példa erre a nálunk is bemutatott A kaszkadőr című film, a Szellemirtók, a Majmok bolygója, vagy épp a Godzilla.
A felsoroltak mindegyikénél sokkal többen nézték meg itthon a MOST VAGY SOHA-t, ami hatalmas eredmény és elismerés, hiszen ezek az amerikai filmek a miénkhez képest nagyságrendekkel nagyobb költségvetésből és csillagászati összegekből készült reklámkampányokkal igyekeznek megszólítani a nézőket világszerte. Velük versenyre kelni – ugyanazon a mozifilmes piacon – minden szempontból hatalmas kihívás…
Ezért komoly siker két hónap alatt a 200 EZER NÉZŐ, s ezért is vagyunk végtelenül hálásak a nézőinknek a tőlük kapott szeretetért, és a MOST VAGY SOHA! melletti kiállásért❗A teljes stáb nevében szívből köszönöm!
– írja Philip.
Mindenszo.hu kommentár: mi pedig kijelenthetjük, a baloldali gyűlöletkeltés elbukott. Ennyi volt. A film óriási siker, filmtörténelem. Reméljük a jövőben még több ilyen film születik, várjuk a következőt! És várjuk a kínai befektetőket is, hogy még nagyobb, még látványosabb magyar hősfilmek, történelmi filmet készüljenek!

 


 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!


 

     


Nyílt levél Hajdú Péternek: hiába ír Ön a Magyar Péter nevű szardarabnak nyílt levelet, nem fogja érdekelni

A pénzünket akarják – Már most kevésnek tűnik az Ukrajnának megszavazott 50 milliárd euró − Közös hitelfelvételt mérlegel Brüsszel